Καθώς κοιτάζουμε μπροστά στο 2021 και την υπόσχεσή του για μια νέα αρχή, η Aman έρχεται να ανακοινώσει ότι το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του Aman New York απέχει ελάχιστα. Λόγω των εγκαινίων του την άνοιξη του 2021, και καθώς το Central Park κοκκινίζει με τα ροζ άνθη κερασιάς, το Aman New York σηματοδοτεί την ανανέωση σε πολλά επίπεδα και θα δίνει μια νέα πνοή στο εμβληματικό Crown Building του Μανχάταν.

Στο σταυροδρόμι της Fifth Avenue και 57th Street, μια από τις καλύτερες γωνιές του κόσμου, το άνοιγμα του Aman New York συμπίπτει με την 100ή επέτειο του Crown Building. Το Aman New York θα προσφέρει απαράμιλλη εξυπηρέτηση, παγκοσμίου επιπέδου χώρους εστίασης και διασκέδασης, ένα ολοκληρωμένο Aman Spa και αποκλειστικές επώνυμες κατοικίες – η πρώτη αστική Aman Residences παγκοσμίως.

   

Σχεδιασμένο από τον διάσημο αρχιτέκτονα Jean-Michel Gathy του Denniston για να αποτίσει φόρο τιμής στο Crown Building’s και την εντυπωσιακή του αρχιτεκτονική, το Aman New York βρίσκεται στα τελικά στάδια ενός μνημειακού μετασχηματισμού που θα δει το φως της ημέρας.

Με ένα νεύμα στις ασιατικές ρίζες της μάρκας, η Gathy σχεδίασε το ξενοδοχείο με γνώμονα τον τρόπο ζωής της Νέας Υόρκης – ένα διαδραστικό μέρος, σε μια εξαιρετική τοποθεσία. Το Aman New York θα αποτελείται από 83 κομψά δωμάτια και σουίτες, τα οποία ξεκινούν από 70 τετραγωνικά μέτρα και το καθένα έχει ένα τζάκι που λειτουργεί – κάτι σπάνιο στη Νέα Υόρκη.

Επιπλέον, το Aman New York θα φιλοξενήσει μόνο 22 ιδιωτικές κατοικίες, πολλές με ευρύχωρες εξωτερικές βεράντες, συμπεριλαμβανομένου ενός μοναδικού ρετιρέ fivestorey. Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι θα έχουν πρόσβαση σε ασυναγώνιστες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων τριών χώρων φαγητού, τζαζ κλαμπ και σπα και θα φιλοξενήσει επίσης ένα Aman Club για τα μέλη της μάρκας.

Με τη σημασία της εστίασης στην προσωπική ευημερία να μην είχε γίνει ποτέ πιο εμφανής, το Aman New York θα φέρει στη ζωή την πληρέστερη έκφραση της έννοιας Aman Urban Wellness. Εκτείνεται σε τρεις ορόφους, ενώ το Aman Spa θα είναι το ολοκαίνουργιο κέντρο ευεξίας στο δυτικό ημισφαίριο – ένα γαλήνιο καταφύγιο- ναυαρχίδα- για επισκέπτες του ξενοδοχείου, ιδιοκτήτες κατοικιών και μέλη του Aman Club.

Το Aman New York Residences παρουσιάζει μια σπάνια ευκαιρία: μια ασυναγώνιστη διεύθυνση με τον Aman τρόπο ζωής σε αρμονία με τον αδιάκοπο καρδιακό παλμό του Μανχάταν.