Η AC Hotels by Marriott ανακοινώνει την δημιουργία του πρώτου ξενοδοχείου στο Περού. Το AC Hotel Lima Miraflores είναι το δεύτερο ξενοδοχείο αυτού του εμπορικού σήματος στη Νότια Αμερική. Βρίσκεται στο Malecon Cisneros, μια αποκλειστική περιοχή στα Miraflores, και το ξενοδοχείο είναι 18 ορόφων και διαθέτει 150 δωμάτια.

Η AC Hotels by Marriott, η οποία δημιούργησε ένα μοντέρνο ξενοδοχείο ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του AC Hotel Lima Miraflores, που βρίσκεται στην περιοχή Miraflores με εκπληκτική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Η AC Hotels by Marriott γιορτάζει την ομορφιά του κλασσικού μοντέρνου σχεδιασμού με την ευρωπαϊκή του ψυχή και ισπανικές ρίζες, που γεννήθηκε από το όραμα υπογραφής του διάσημου Antonio Catalan, ο οποίος ίδρυσε το εμπορικό σήμα το 1998 και το έδωσε σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα ξενοδοχείων στην Ισπανία . Μετά την επιτυχία της στην Ευρώπη, δημιουργήθηκε μια κοινή επιχείρηση με την Marriott International το 2011, η οποία έχει ξεκινήσει παγκοσμίως την AC Hotels by Marriott στη Γαλλία, τη Δανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό, τον Παναμά, την Κολομβία, την Κόστα Ρίκα και τώρα το Περού. Το νέο AC Hotel Lima Miraflores είναι το δεύτερο AC Hotel by Marriott στη Νότια Αμερική.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε το AC Hotel από το Marriott Brand στη Λίμα του Περού. Το Miraflores είναι μια όμορφη περιοχή γεμάτη αστική κουλτούρα και τουριστικά αξιοθέατα. Το στυλ, το λειτουργικό design και η προσοχή στη λεπτομέρεια που τα AC Hotels το κάνουν ιδανικό για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή που επιθυμούν να εξερευνήσουν ό, τι έχει να προσφέρει η Λίμα », δήλωσε ο Juan Antonio Sanchez, Γενικός Διευθυντής του AC Hotel Lima Miraflores.

Το AC Hotel Lima Miraflores έχει 18 ορόφους και διαθέτει 150 δωμάτια, 11 σουίτες και 2 αίθουσες συσκέψεων συνολικής επιφάνειας 882 τετραγωνικών ποδιών και χωρητικότητας 90 ατόμων. Το ξενοδοχείο περιβάλλεται επίσης από μπουτίκ, μοντέρνα εστιατόρια και άλλα τοπικά αξιοθέατα. Η AC Kitchen σερβίρει ευρωπαϊκά πιάτα εμπνευσμένα και το μοντέρνο AC Lounge του ξενοδοχείου προσφέρει στους επισκέπτες μια κομψή, ανοιχτή και άνετη ατμόσφαιρα, ιδανική για κοινωνικοποίηση. Το AC Hotel Lima Miraflores διαθέτει επίσης μια οροφή με όμορφη θέα στην πόλη.

ΠΗΓΗ: