Η παραθαλάσσια ιδιοκτησία προσφέρει στους επισκέπτες μια μοντέρνα, εκλεπτυσμένη διαμονή εμπνευσμένη από την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της κοινότητας.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε τα εγκαίνια του Thompson Savannah, της πρώτης ιδιοκτησίας της μάρκας στη Γεωργία. Κατά μήκος των όχθων του ποταμού Σαβάνα, το Thompson Savannah, που βρίσκεται στη συμβολή της ιστορικής περιοχής της πόλης και της νεότερης γειτονιάς της, το East Wharf, είναι μια κοινοπραξία που αναπτύσσεται από τους Regent Partners, Mariner Group και Cadre.

Μέσα από προσεγμένο σχεδιασμό που συνδυάζει ιστορικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και σύγχρονη αίσθηση, το ξενοδοχείο τιμά τη ζωντανή ιστορία της Savannah και γιορτάζει την τοπική κοινότητα.

Με 193 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 21 σουιτών, ο πύργος του ξενώνα σχεδιάστηκε σκόπιμα από την αρχιτεκτονική ομάδα του Smallwood για να είναι κάθετος στον ποταμό, επιτρέποντας σε όλα τα δωμάτια να έχουν πανοραμική θέα προς το δυτικό τοπίο της πόλης ή εκτεταμένη θέα προς τη ανατολική πλευρά της Σαβάνας.

Η ομάδα σχεδιασμού με έδρα το Ντάλας, το Studio 11 Design καταγράφει το νότιο τοπίο σε εσωτερικούς χώρους με βοτανικούς τόνους, πλούσιους τόνους κοσμημάτων και προσαρμοσμένα σχέδια από πέτρινα κεραμίδια εμπνευσμένα από τη γύρω χλωρίδα και τους χώρους πρασίνου της πόλης. Οι ευχάριστες ανέσεις ορίζουν κάθε δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένων ευρύχωρων ντους, ντουζιέρας σε οικιακό στιλ, μίνι μπαρ στο δωμάτιο, υπερμεγέθη προσαρμοσμένα έργα τέχνης από αναδυόμενους τοπικούς καλλιτέχνες, επιμελημένους από την τέχνη του Studio 11 Design, την επιμέλεια και το στιλ.

Από το λόμπι του ξενοδοχείου, μια μεγάλη σκάλα οδηγεί σε μια μεγάλη πισίνα στον δεύτερο όροφο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την πισίνα, να χαλαρώσουν σε ένα ανάκλιντρο ή να χαλαρώσουν σε μια ιδιωτική καμπάνα.

Το Thompson Savannah διαθέτει χώρο εκδηλώσεων 10.000 τετραγωνικών ποδιών για όλες τις εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων δύο αιθουσών συνεδριάσεων, διαιρούμενης αίθουσας χορού και σαλόνι δίπλα στην πισίνα με εξωτερικό αίθριο. Εν τω μεταξύ, το γκαζόν του ποταμού και η πρόσβαση στην προκυμαία χρησιμεύουν ως ειδυλλιακό σκηνικό για υπαίθριους γάμους και οικείες συγκεντρώσεις.