Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι στο νέο Thompson Central Park της Νέας Υόρκης, προσφέροντας σύγχρονες πολυτελείς διαμονές με εκλεπτυσμένα βήματα από τα κύρια αξιοθέατα του Midtown.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε τα εγκαίνια του Thompson Central Park New York από τη βραβευμένη εταιρεία lifestyle φιλοξενίας, Thompson Hotels. Το Thompson Central Park New York βρίσκεται στον πρώην χώρο του Parker New York, λίγα βήματα από το νότιο άκρο του Central Park στη West 56th Street, μεταξύ της έκτης και της έβδομης λεωφόρου.

Το Thompson Central Park New York καλωσορίζει τους επισκέπτες του ξενοδοχείου σε πρόσφατα σχεδιασμένους εσωτερικούς χώρους, όπως ένα επανασχεδιασμένο λόμπι, δημόσιους χώρους και 587 εκλεπτυσμένα, σύγχρονα δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένων των πολυαναμενόμενων Upper Stories 174 δωματίων, μιας συλλογής πολυτελών καταλυμάτων που προσφέρουν απέραντη θέα, πολυτελείς ανέσεις και αποκλειστικές προσφορές και προγραμματισμός, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στο ιδιωτικό Upper Stories Lounge. Τα σημερινά εγκαίνια περιλαμβάνουν επίσης την επιστροφή του αγαπημένου γαστρονομικού hotspot, Burger Joint, και την εισαγωγή του νέου cocktail bar, Standing Room Only. Τα εγκαίνια του ξενοδοχείου θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη του 2022, με την άφιξη περισσότερων προορισμών για φαγητό που θα ανακοινωθούν σύντομα, οικείου χώρου εκδηλώσεων και το άνοιγμα του Upper Stories.

 

Το Thompson Central Park New York διαθέτει εντυπωσιακούς κοινόχρηστους χώρους σχεδιασμένους από τον αρχιτέκτονα Thomas Juul-Hansen και δωμάτια που σχεδιάστηκαν από τον Stonehill Taylor. Το κατάλυμα είναι έτοιμο να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία της Νέας Υόρκης για εκλεπτυσμένους, σύγχρονους ταξιδιώτες. Τα έργα τέχνης και ο προγραμματισμός των δωματίων θα είναι μουσικοκεντρικά ως ένα νεύμα στην ιστορία του ξενοδοχείου ως το σπίτι πολλών μουσικών και ηθοποιών που έπαιξαν σε κορυφαίους μουσικούς χώρους της Νέας Υόρκης.

Σχεδιάζοντας τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, ο Thomas Juul-Hansen προσπάθησε να δημιουργήσει μια εκλεπτυσμένη, φιλόξενη και μοντέρνα εισαγωγή στο Thompson Central Park New York, αξιοποιώντας την εμβληματική ιστορία αυτού του κτηρίου ορόσημο. Στο λόμπι καλωσορίζονται οι επισκέπτες από τεράστιες πύλες με επένδυση από ξύλο που οδηγούν σε μια ρεσεψιόν σε οργανικό σχήμα από ξύλο και δέρμα, με οικεία καθίσματα λίγο πιο πέρα. Το εντυπωσιακό κεντρικό αίθριο διαθέτει ψηλές οροφές με τεράστιο κεντρικό φεγγίτη και επιμελημένο χώρο για φαγητό και ποτό από κάτω. Κάθε χώρος σε όλο το ξενοδοχείο αναδεικνύεται από τον εξατομικευμένο φωτισμό μαζί με μια επιμελημένη συλλογή έργων τέχνης εμπνευσμένα από την πλούσια κληρονομιά της ιστορικής γειτονιάς.

Το Thompson Central Park New York συνεργάστηκε με το Stonehill Taylor για να σχεδιάσει τα 587 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου, καθώς και τους διαδρόμους επισκεπτών. Η διάσημη εταιρεία αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού ενσωμάτωσε στοιχεία σχεδιασμού για δουλειά και παιχνίδι, διαθέτοντας γραμμικές και καμπύλες μορφές ζουν δίπλα δίπλα σε όλους τους χώρους αποθήκευσης και ύπνου, καθώς και στους χώρους κοινωνικής δικτύωσης και εργασίας. Τα λευκά παπλώματα καλύπτουν τα μπλε δερμάτινα κρεβάτια και τα κεφαλάρια φωλιάζουν στις λεπτομέρειες του τοίχου με ραβδώσεις. Τα δωμάτια με διπλό κρεβάτι διαθέτουν περιστρεφόμενη τηλεόραση, επιτρέποντας στους επισκέπτες να εναλλάσσουν άνετα την ψυχαγωγία σε χώρους ύπνου και καθιστικού. Ενώ οι τοίχοι και τα δάπεδα είναι φινιρισμένα σε ουδέτερους γήινους τόνους, αποχρώσεις κοσμημάτων αναδύονται σε όλα τα έπιπλα.