Το boutique ξενοδοχείο 148 δωματίων και προορισμός για δημιουργική συνεργασία, μοναδικές συναντήσεις και εκδηλώσεις αγκυροβολούν την πολυαναμενόμενη ανάπτυξη του Ivy Station του Culver City.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε τα εγκαίνια του The Shay, ενός ξενοδοχείου Destination by Hyatt και του πρώτου αστικού ξενοδοχείου της μάρκας στη Νότια Καλιφόρνια, στη ζωντανή περιοχή Culver City του Λος Άντζελες. Η ιδιοκτησία που καθορίζει τον προορισμό είναι ένας κεντρικός κόμβος για δημιουργική συντροφικότητα. Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν καταλύματα που μοιάζουν με σοφίτα με πολυτελείς ανέσεις, μια μεγάλη πανεπιστημιούπολη με εμπνευσμένους εσωτερικούς-εξωτερικούς χώρους για σύνδεση και συνεργασία κατά τη διάρκεια συσκέψεων, γάμων και εκδηλώσεων και μια σειρά κοινοτικών συνεργατών που συνδυάζουν άψογα τις εμπειρίες των επισκεπτών και των ντόπιων.

Το χαλαρό αστικό εσωτερικό του Shay μπορεί να υπερηφανεύεται για προσεγμένες λεπτομέρειες, όπως δερμάτινες κουπαστές, πατιναρισμένα μέταλλα και εγγενή σκληρά ξύλα που παραπέμπουν στο εργατικό παρελθόν του Culver City. Μεγαλύτεροι χώροι όπως το λόμπι, η αυλή και το deck της οροφής περιλαμβάνουν μια σειρά από cozy γωνιές και σαλόνια που μεταβαίνουν απρόσκοπτα από τη δουλειά στο παιχνίδι. Μια συλλογή έργων τέχνης σε όλη την ιδιοκτησία περιλαμβάνει 35 τοπικές τοιχογραφίες, υφάσματα, εγκαταστάσεις και πορτρέτα, το καθένα συνοδευόμενο από έναν μοναδικό κωδικό QR που προσκαλεί τους επισκέπτες να μάθουν περισσότερα για τον καλλιτέχνη.

Το The Shay προσφέρει εύκολη πρόσβαση για να γνωρίσετε όλα όσα έχει να προσφέρει το Λος Άντζελες, από την αίθουσα συνεδριάσεων μέχρι την παραλία και οτιδήποτε ενδιάμεσο. Μετά από μια παραγωγική μέρα εξερεύνησης της γειτονιάς ή σύνδεσης με συναδέλφους, οι επισκέπτες βρίσκουν ανάπαυση σε 148 μοντέρνα δωμάτια και σουίτες που έχουν σχεδιαστεί για άνεση. Όλα τα καταλύματα διαθέτουν μεγάλα παράθυρα, θέσεις εργασίας, επιμελημένα έργα τέχνης και μοντέρνα διακόσμηση που αντικατοπτρίζουν το πολυμήχανο πνεύμα της πόλης. Επιλεγμένες σουίτες προσφέρουν πολυτέλειες, όπως wet bar, αίθρια, μεγάλες μπανιέρες, γενναιόδωρους χώρους διαβίωσης και ξεχωριστούς χώρους εργασίας.