Οι φυσικές επιρροές και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση βρίσκονται στο επίκεντρο στην μοναδική παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Το St. Regis Hotels & Resorts γιόρτασε το πρωτοποριακό άνοιγμα του The St. Regis Cap Cana Resort & Residences, το οποίο αναμένεται να είναι το πρώτο ξενοδοχείο της μάρκας στη Δομινικανή Δημοκρατία. Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει το 2023, το θέρετρο αναμένεται να διαθέτει 200 ​​πολυτελή δωμάτια και σουίτες με εκπληκτική θέα στον ωκεανό και 67 κατοικίες, εκτός από την εμβληματική υπηρεσία St. Regis Butler, τις ειδικές παροχές και ένα γήπεδο γκολφ παγκόσμιας κλάσης που σχεδιάστηκε από τον Jack Nicklaus .

Μέσα σε μια κοινότητα που έχει δεσμευτεί για τη συνεχή διατήρηση και προστασία του περιβάλλοντος, το The St. Regis περιλαμβάνει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του έργου, που εμπνέεται από το γήπεδο γκολφ Punta Espada, όπου το ξενοδοχείο και οι κατοικίες ενσωματώνονται στο περιβάλλον σαν να ήταν ένα φυσικό συστατικό του ξενοδοχείου.

Η κατασκευή του St. Regis Cap Cana Hotel & Residences θα πραγματοποιηθεί από την Campagna Ricart & Associates και το θέρετρο θα το διαχειρίζεται η Marriott International.