Με τους ταξιδιώτες να ονειρεύονται νέες ανακαλύψεις το 2021, το Sheraton Hotels & Resorts είναι έτοιμο να τους καλωσορίσει καθώς αποκαλύπτει τα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, δείχνοντας το νέο όραμα της μάρκας: Sheraton Phoenix Downtown, ΗΠΑ. Sheraton Denver Downtown, ΗΠΑ; Sheraton Τελ Αβίβ, Ισραήλ Sheraton Grand Dubai, ΗΑΕ Sheraton Guangzhou, Κίνα και Sheraton Mianyang, Κίνα.

Μετά την ανακοίνωση της Marriott International το 2018 σχετικά με τα σχέδιά της για ανανέωση της εμβληματικής επωνυμίας για τους σημερινούς ταξιδιώτες, η ολοκλήρωση των ανακαινίσεων σε αυτά τα ξενοδοχεία είναι ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι επανεύρεσης της μάρκας. Υπάρχει τώρα μια νέα δυναμική για τον μετασχηματισμό, με πάνω από 40 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο να αντικατοπτρίζουν το νέο όραμα της μάρκας μέχρι το τέλος του 2022.

Η νέα προσέγγιση για το Sheraton δημιουργεί μια διαισθητική και ολιστική εμπειρία με μέρη για σύνδεση, παραγωγικότητα και αίσθηση ότι είναι κάτι. Η πολυεπίπεδη σχεδιαστική προσέγγιση, ισορροπώντας μια αίσθηση διαχρονικότητας με μια φρέσκια και μοντέρνα αίσθηση, στοχεύει στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου οι επισκέπτες αισθάνονται άνετα, είτε εργάζονται, συναντιούνται είτε χαλαρώνουν.

Στην καρδιά της νέας εμπειρίας Sheraton βρίσκεται το λόμπι. Με μια ροή που είναι φυσική, διαισθητική και απλή, οι επισκέπτες έχουν ό, τι χρειάζονται σε απόσταση αναπνοής, όλα σε ένα ελκυστικό σκηνικό που αισθάνεται ζεστό και άνετο αλλά εκλεπτυσμένο.

Ενσωματωμένα στη νέα σχεδίαση είναι χαρακτηριστικά στοιχεία όπως ο πίνακας κοινότητας, ένας φιλόξενος, ειδικά σχεδιασμένος χώρος εργασίας που θα αγκυροβολήσει το λόμπι κάθε ξενοδοχείου και θα επιτρέπει στους επισκέπτες να εργάζονται, να τρώνε και να πίνουν ενώ απορροφούν την ενέργεια του χώρου. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της Sheraton να αγκαλιάζει τόσο τη μορφή όσο και τη λειτουργία, αυτά τα τραπέζια είναι ειδικά σχεδιασμένα με ανέσεις για να διατηρούν τους επισκέπτες παραγωγικούς, όπως ενσωματωμένο φωτισμό, πρίζες και ασύρματους σταθμούς φόρτισης.

Στα νέα δωμάτια, οι επισκέπτες καλωσορίζονται σε έναν καλά φωτισμένο χώρο με ζεστή, οικιστική γοητεία, αποτελούμενη από απαλά φινιρίσματα και απαλούς τόνους ξύλου που τονίζονται με μαύρες μεταλλικές πινελιές. Τα δωμάτια έχουν επαναπροσδιοριστεί με νέα εργαλεία για παραγωγικότητα, όπως τραπέζι εργασίας με ρυθμιζόμενο ύψος, ενσωματωμένη ισχύ και φόρτιση και φωτισμό με στρώσεις, διατηρώντας παράλληλα μερικές από τις κλασικές ανέσεις υπογραφής Sheraton, όπως το πολυτελές κρεβάτι πλατφόρμας Sheraton Sleep Experience. Το μπάνιο των επισκεπτών έχει επίσης επανασχεδιαστεί πλήρως με νέα και μοντέρνα καμπίνα ντους και προϊόντα περιποίησης Gilchrist & Soames.

Το Sheraton Club Lounge, ένας αποκλειστικός χώρος για τα μέλη του Marriott Bonvoy Elite και τους επισκέπτες του Sheraton Club, έχει επίσης αναβαθμιστεί ως μέρος του μετασχηματισμού. Η νέα σχεδίαση διασφαλίζει ότι ο χώρος είναι φιλόξενος, ανυψωμένος και σχεδιασμένος σκόπιμα για μια πολυεπίπεδη και συναρπαστική εμπειρία που μεταβαίνει άψογα από το πρωί στο βράδυ. Οι επισκέπτες θα βρουν ενημερωμένες προσφορές για φαγητό και ποτό, premium παροχές, βελτιωμένη συνδεσιμότητα και 24ωρη πρόσβαση.