Το Ritz-Carlton, Xi’an κάνει το ντεμπούτο του σε μία από τις πιο ιστορικές πόλεις της Κίνας, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με την πολιτιστική κληρονομιά. Συνδυάζοντας το σύγχρονο design και τα παραδοσιακά στοιχεία, το Ritz-Carlton, Xi’an εισάγει μια απαράμιλλη εμπειρία στην πόλη των Terracotta Warriors.

Carlton

Η εταιρεία Ritz-Carlton Hotel, L.L.C, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του The Ritz-Carlton, Xi’an σε μία από τις πιο ιστορικές πόλεις της Κίνας και το σπίτι των θρυλικών πολεμιστών Terracotta, 2.000 ετών, της χώρας. Ιδιοκτησία της Zhongda.Zhongfangxin Proprietary Company Ltd., το ξενοδοχείο αναδεικνύει την πολυτέλεια συνδέοντας τους επισκέπτες με τον πλούσιο τρόπο ζωής του προορισμού μέσα από μια σύγχρονη εκδήλωση για τον τοπικό πολιτισμό, την ιστορία και την κουζίνα.

Carlton

Γνωστό ως «το λίκνο του κινεζικού πολιτισμού», το Xi’an είναι η αρχαία επαρχιακή πρωτεύουσα της Shaanxi που βρίσκεται στην κεντρο-βορειοδυτική περιοχή της Κίνας. Με μια ιστορία που εκτείνεται χιλιάδες χρόνια, το Xi’an είναι μία από τις τέσσερις αρχαίες πρωτεύουσες της Κίνας και το πρώην σπίτι σε δεκατρείς αυτοκρατορικές κινεζικές δυναστείες. Η πόλη σηματοδοτεί το ανατολικό άκρο του αρχαίου δρόμου του μεταξιού και σήμερα είναι μια σημαντική διασταύρωση σε έναν από τους σημαντικότερους εμπορικούς δρόμους της χώρας.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε τη θρυλική υπηρεσία του The Ritz-Carlton στο Xi’an, μια πόλη που συνδυάζει την μεγαλειότητα του παρελθόντος με τον παλμό του παρόντος και την υπόσχεση του μέλλοντος”, δήλωσε η Lisa Holladay, Global Leader Brand για το Ritz-Carlton. “Με τη δημιουργία μιας μοναδικής αίσθησης του τόπου, ενώ ταυτόχρονα τιμά τη ζωντανή πολιτιστική κληρονομιά του προορισμού, το Ritz-Carlton, Xi’an θα προσφέρει στους επισκέπτες από όλο τον κόσμο μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία”.

Carlton

Τα 283 κομψά εξοπλισμένα δωμάτια του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν 31 σύγχρονες σουίτες, σχεδιασμένες ως εκλεπτυσμένα και χαλαρωτικά ιερά. Οι επισκέπτες που μένουν στο Club Floor θα απολαύσουν πρόσβαση στο The Ritz-Carlton Club Lounge, που βρίσκεται στον 23ο όροφο, όπου θα βυθιστούν στις οριζόντιες απόψεις της πόλης, θα απολαύσουν εξειδικευμένες υπηρεσίες και εκπληκτικές γαστρονομικές εμπειρίες καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας.

Τα δωμάτια και οι σύγχρονες αίθουσες δεξιώσεων μπορούν να φιλοξενήσουν μια σειρά εκδηλώσεων από επαγγελματικές συναντήσεις μέχρι μεγαλύτερες κοινωνικές υποθέσεις, ενώ η αίθουσα εκδηλώσεων Junior με την πρόσβαση σε έναν όμορφο υπαίθριο κήπο είναι το ιδανικό μέρος για συγκεντρώσεις και ρομαντικούς γάμους.

Carlton Carlton Carlton

ΠΗΓΗ: