Η αλυσίδα ξενοδοχείων Renaissance Hotels παρουσίασε επίσημα το Renaissance Paris Vendome Hotel μετά από ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, των δωματίων και των δημόσιων χώρων του.

Το lobby του ξενοδοχείου, Le Studio, θα φιλοξενεί εκδηλώσεις που θα παρουσιάσουν αναδυόμενα ταλέντα στη μουσική, στις τέχνες και στη γαστρονομία.

Το ξενοδοχείο -των 97 δωματίων- που αναδημιουργήθηκε από το γραφείο Didier Gomez Interior Design, αποτελεί ένα εντυπωσιακό παράδειγμα της αναζωογονημένης αισθητικής του brand, που σκοπεύσει να αναπτύξει το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιό του με προγραμματισμένα ανοίγματα στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ινδονησία και στην Ταϊβάν.

Ανάμεσα σε ένα ήσυχο δρόμο ανάμεσα στον κήπο Tuileries και τις μπουτίκ της Rue Saint-Honoré, το Renaissance Paris Vendome Hotel εμπνέεται από τους σχεδιαστές μόδας και τα κοσμηματοπωλεία, που βρίσκονταν στη γειτονιά.

Συνδυάζοντας το στιλ του 18ου αι. με το σύγχρονο design, το ξενοδοχείο μεταφέρει απαλότητα και κομψότητα, αντανακλώντας τη σημερινή παριζιάνικη αίσθηση του στυλ. Ανανεωμένο από τον Didier Gomez, το Renaissance Vendome Hotel διαθέτει 97 φιλόξενα δωμάτια με δημιουργικά μοτίβα, υφές και έργα τέχνης γαλλικού “θηλυκού” στυλ, τα οποία “τυλίγουν” παιχνιδιάρικα τους χώρους.

      

Μέσα σε φιλόξενο ντεκόρ, σχεδιασμένο από τη Dorothée Meilichzon, το κομψό κοκτέιλ μπαρ και εστιατόριο Balagan αντικατοπτρίζει το φάσμα των μπλε και των γήινων χρωμάτων της ακτής, και προσφέρει φρέσκα και εποχιακά πιάτα ενδεικτικά του γαστρονομικού πλούτου της Μεσογείου.

Το γειτονικό μπαρ σερβίρει κοκτέιλ σε μια ζεστή ατμόσφαιρα boudoir.

Με γνώμονα τις ανάγκες του ταξιδιώτη επόμενης γενιάς, η είσοδος στο δωμάτιο χωρίς κλειδί προσφέρεται μέσω του Marriott Mobile App.

 

 

ΠΗΓΗ: