Ο πολυτελής ξενώνας, Park Hyatt Kyoto, 70 δωματίων στην αρχαία πρωτεύουσα της Ιαπωνίας προσφέρει ένα ταξίδι ανακάλυψης μέσα από εκλεπτυσμένες πολιτιστικές και γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Park Hyatt Kyoto. Τοποθετημένο στην καρδιά αυτής της ευγενικής πόλης με τους αιώνες ιστορίας και κληρονομιάς, το Park Hyatt Kyoto ξεδιπλώνει ένα ταξίδι ανακάλυψης με εμπλουτισμένες, εξελιγμένες και σπάνιες εμπειρίες.

Το Park Hyatt Kyoto βρίσκεται σε μια από τις καλύτερα διατηρημένες ιστορικές συνοικίες της πόλης, τους λόφους Higashiyama. Η περιοχή, γνωστή ως η γενέτειρα των παραδόσεων, όπως η ιαπωνική τελετή τσαγιού, η διαρρύθμιση λουλουδιών Ikebana και οι ιαπωνικοί κήποι Zen, προσφέρει μια πλούσια βάση για το ξενοδοχείο.

Το Park Hyatt Kyoto ενσωματώνει τον ιαπωνικό ξενώνα, προσφέροντας μια γαλήνια απόδραση του λόφου Higashiyama για τους απαιτητικούς ταξιδιώτες και τους κατοίκους της περιοχής. Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στον ναό Kodai-ji και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά σημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς του Κιότο, συμπεριλαμβανομένου του ναού Kiyomizu-dera, και προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη και τον Παγόδα Yasaka. Το Park Hyatt Kyoto απέχει λιγότερο από 1,5χλμ. από το σιδηροδρομικό σταθμό του Κιότο, ο οποίος συνδέει τους ταξιδιώτες με το Τόκιο σε λίγο περισσότερο από δύο ώρες μέσω του τρένου Nozomi Shinkansen.

Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν έναν ιστορικό κήπο με σκαλιά που οδηγούν στο Kyoyamato, ένα παραδοσιακό ryotei και γαστρονομικό χώρο, το οποίο άνοιξε το 1877 και σερβίρει αυθεντική, εποχιακά εμπνευσμένη κουζίνα Kaiseki.

Το Park Hyatt Kyoto είναι μια σύγχρονη ερμηνεία της ιαπωνικής φιλοξενίας, γεμάτη από τον πολιτισμό και τον τόπο, βυθίζοντας τους επισκέπτες στη φύση. Ταυτόχρονα αναπτύχθηκαν από την Takenaka Corporation – μια από τις μεγαλύτερες αρχιτεκτονικές, μηχανικές και κατασκευαστικές εταιρείες στην Ιαπωνία, και την Tony Chi and Associates, μια βραβευμένη εταιρία εσωτερικού σχεδιασμού – ο σχεδιασμός και η κατασκευή του ξενοδοχείου, που ενσωματώνουν το παραδοσιακό ιαπωνικό design, την αρχιτεκτονική και την βιοτεχνική χειροτεχνία. Αρκετά ιστορικά κτίρια, όπως η καφετέρια της Edo, καθώς και ο ιαπωνικός κήπος που είναι κεντρικός για την περιοχή, έχουν διατηρηθεί και προσεκτικά αποκατασταθεί.

ΠΗΓΗ: