Μια αστική όαση που προσφέρει ζεστή και φιλόξενη πολυτέλεια με εμπλουτισμένες εμπειρίες για το σώμα και το μυαλό στο Hangzhou Bay.

Η Marriott International ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του JW Marriott Hotel Shanghai Fengxian, σηματοδοτώντας το ιστορικό 50ο ξενοδοχείο Marriott International που θα ανοίξει στη Σαγκάη.

Βρίσκεται στον κόλπο Hangzhou στην παραθαλάσσια συνοικία Fengxian της πόλης, μόλις μία ώρα με το αυτοκίνητο νότια της μητροπολιτικής Σαγκάης, το νέο ξενοδοχείο υπόσχεται να είναι ένα εκλεπτυσμένο και πολυτελές καταφύγιο σχεδιασμένο για να αφήνει τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να ανακαλύψουν ξανά μια αίσθηση ισορροπίας στο μυαλό και το σώμα, καθώς και μια βολική πύλη προς τη Σαγκάη και τις κοντινές πόλεις όπως το Hangzhou και το Suzhou.

Το Fengxian είναι μια προαστιακή συνοικία νότια της Σαγκάης, γνωστή για τις ρουστίκ παραθαλάσσιες περιοχές, το εθνικό πάρκο δασών και την ίδια την παλιά πόλη, έναν δημοφιλή προορισμό Σαββατοκύριακου για τους κατοίκους της Σαγκάης. Το JW Marriott Hotel Shanghai Fengxian έχει θέα στην κοντινή λίμνη Jianhai, έναν υγρότοπο που συνδέει τον ποταμό Huangpu και την Ανατολική Θάλασσα.

Σχεδιασμένο από τη διεθνή εταιρεία σχεδιασμού PLD, η αφήγηση του στιλ του ξενοδοχείου είναι εμπνευσμένη από το φυσικό περιβάλλον, με το εξωτερικό του να φαντάζεται ως το θρυλικό πουλί Roc, από το μύθο του “Roc hopping in the sea”. Τα σχεδιαστικά στοιχεία ενσωματώνουν επίσης φυσικά υλικά όπως το ξύλο και το μάρμαρο σε κυματιστές, καμπυλόγραμμες μορφές που αντανακλούν τα κύματα της γειτονικής Ανατολικής Θάλασσας.

Τα 265 δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου προσφέρουν πολυτελή άνεση σε ξεκούραστες αποχρώσεις του sable και του μπλε, αντανακλώντας τις παραλίες και τη θάλασσα με καθαρές μοντέρνες γραμμές και κάθε προσεκτική άνεση για την άνεση και την ευκολία των επισκεπτών.

Για ευέλικτες συναντήσεις και ειδικές συγκεντρώσεις, το ξενοδοχείο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες συνεδριακές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν χώρο συσκέψεων με φυσικό φωτισμό, μια μεγάλη αίθουσα συμποσίων, μια μικρότερη αίθουσα και τέσσερις αίθουσες πολλαπλών λειτουργιών προσφέρουν το χώρο και την ευελιξία για τη διοργάνωση εκδηλώσεων talk-of-the-city, με διαισθητική εξυπηρέτηση που είναι το σήμα κατατεθέν του The JW Treatment.