Το JW Marriott Cancun Resort & Spa και το Marriott Cancun Resort, τα εμβληματικά αδερφή θέρετρα της περιοχής που αναφέρονται μαζί ως «Marriott Cancun Collection» άνοιξαν ύστερα από μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση.

Το JW Marriott Cancun άρχισε να καλωσορίζει τους επισκέπτες στις 8 Ιουνίου, ενώ το Marriott Cancun Resort ακολούθησε σύντομα, με ημερομηνία ανοίγματος την 1η Ιουλίου 2020.

Και τα δύο θέρετρα παρουσιάζουν τους πρόσφατα ανανεωμένους χώρους τους – το JW Marriott Cancun έχει ολοκληρώσει μια αναβάθμιση 40 εκατομμυρίων δολαρίων σε όλα τα δωμάτια που βλέπουν τον Ωκεανό.

Το επονομαζόμενο «The Great Room», με την ευάερη είσοδο του Marriott Cancun, συμπληρώνει τον κομψό σχεδιασμό των 450 δωματίων του θέρετρου. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει μπεζ μάρμαρο που τονίζεται από αποχρώσεις ινδικού και τιρκουάζ που εμπνέονται από τη φυσική ομορφιά του Μεξικού.

Ο υψηλός χώρος διαθέτει καθαρές γραμμές, μοντέρνα έπιπλα με διάφορες υφές και αποχρώσεις μπεζ, μαζί με τα επώνυμα παράθυρα του θερέτρου που βλέπουν στους φοίνικες και στον ωκεανό.