Το JW Marriott Brand κάνει το ντεμπούτο του στις Golden Shores της Αυστραλίας με το άνοιγμα του JW Marriott Gold Coast Resort & Spa.

Νέο θέρετρο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό, που επαναπροσδιορίζει την πολυτελή φιλοξενία στο Gold Coast με εκπληκτική αισθητική, εξατομικευμένα προγράμματα ευεξίας και εξαιρετικές υπηρεσίες.

Η JW Marriott, μέλος της Marriott International, ανακοίνωσε το άνοιγμα του JW Marriott Gold Coast Resort & Spa, σηματοδοτώντας το ντεμπούτο της εμβληματικής μάρκας JW Marriott της Marriott International στην περιοχή του Ειρηνικού.

   

Εγκατεστημένο κοντά στις πανέμορφες χρυσές παραλίες της Gold Coast και τα διάσημα οικογενειακά αξιοθέατα, το θέρετρο φέρνει ένα νέο επίπεδο πολυτέλειας στην παραθαλάσσια πόλη. Για τους απαιτητικούς επισκέπτες, αυτό είναι ένα εκλεπτυσμένο καταφύγιο που τους επιτρέπει να χαλαρώνουν και να ανακαλύπτουν ξανά μια αίσθηση ισορροπίας στο σώμα και το μυαλό. Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα θα βρουν το θέρετρο σε βολική τοποθεσία κοντά σε πληθώρα  δημοφιλών παραλιών και πολλών άλλων προορισμών.

Η αισθητική του νέου θέρετρου είναι εμπνευσμένη από το φυσικό περιβάλλον, ενσωματώνοντας την ομορφιά και τη χαλαρή διάθεση του παραλιακού Κουίνσλαντ. Το λόμπι και οι δημόσιοι χώροι αντικατοπτρίζουν μια σχεδιαστική αφήγηση εμπνευσμένη από τα γύρω τοπία.

 

Τα 223 δωμάτια και οι σουίτες αντλούν έμπνευση από το αστικό περιβάλλον τους και έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. Τα δωμάτια είναι ανοιχτά και ευρύχωρα και διαθέτουν προσεγμένες συνθέσεις από μαλακές φυσικές χρωματικές παλέτες και υλικά.