Το JW Marriott πρωτοεμφανίζεται στη χειμερινή χώρα των θαυμάτων της Κίνας με το άνοιγμα του JW Marriott Hotel Harbin River North. Με θέα στον ποταμό Songhua, το JW Marriott Hotel Harbin River North προσφέρει ένα νέο επίπεδο πολυτελούς και εξατομικευμένης εξυπηρέτησης στη βορειοανατολική Κίνα.

JW Marriott Hotel Harbin River North

Η JW Marriott, μέρος της Marriott International, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του JW Marriott Hotel Harbin River North. Στην καρδιά της πολυσύχναστης συνοικίας Harbin Songbei, το ξενοδοχείο αποτελεί ένα συναρπαστικό ορόσημο για την επωνυμία ως το πρώτο ακίνητο JW Marriott στη βορειοανατολική Κίνα. Το JW Marriott Hotel Harbin River North εισάγει ένα υψηλό επίπεδο πολυτέλειας στο ζωντανό επιχειρηματικό κέντρο της πόλης, το οποίο διαθέτει μια πληθώρα από διάσημα τουριστικά αξιοθέατα, όπως το Jinhewan Wetland Park, το Harbin Ice-Snow World, το Siberian Tiger Park, το Harbin Grand Theatre και πολλά άλλα.

JW Marriott Hotel Harbin River NorthΕμπνευσμένο από τον δυναμικό προορισμό και τον πολιτισμό της Βορειοανατολικής Κίνας, το ξενοδοχείο συνδυάζει μοντέρνα χαρακτηριστικά με τοπικές επιρροές. Η αρχιτεκτονική των 345 μεγάλων δωματίων του ξενοδοχείου σχεδιάστηκε προσεκτικά με παράθυρα από το δάπεδο ως την οροφή, προσφέροντας στους επισκέπτες ασύγκριτη θέα στα νησιά και τα ποτάμια που διατρέχουν όλη την πόλη.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εισαγάγουμε το JW Marriott Hotel Harbin River North ως την τελευταία προσθήκη στο αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο πολυτελών μας προϊόντων”, δήλωσε ο Μίτζι Γκασκίν, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της Global Brand, JW Marriott. “Το άνοιγμα του JW Marriott Harbin αντιπροσωπεύει μια σημαντική δέσμευση να προσφέρει εμπλουτισμένες εμπειρίες φιλοξενουμένων με αυξημένες γαστρονομικές προσφορές, πρόσβαση σε τοπικό πολιτισμό και ευεξία στο 24ωρο γυμναστήριο του.”JW Marriott Hotel Harbin River North

Με δύο ορόφους και 2.141 τετραγωνικά μέτρα, ο εκτεταμένος χώρος συνάντησης και εκδηλώσεων του JW Marriott Hotel Harbin River North είναι πλήρως προσαρμόσιμος ανάλογα με τον τύπο της εκδήλωσης. Οι δύο μεγάλες αίθουσες του ξενοδοχείου δημιουργούν ένα χώρο ανοιχτού τύπου, που φιλοξενεί μέχρι 400 άτομα για μια γαμήλια δεξίωση ή περισσότερα από 700 για ένα συνέδριο. Το JW Marriott Hotel Harbin River North προβάλλει επίσης τέσσερις επιπλέον αίθουσες ψυχαγωγίας, ένα VIP δωμάτιο και αίθουσα συσκέψεων, όλα εξοπλισμένα με συστήματα και ανέσεις υψηλής τεχνολογίας.

Τα επιπλέον χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν μια μεγάλη εσωτερική πισίνα και ένα 24ωρο γυμναστήριο εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό άσκησης, σχεδιασμένο για τους επισκέπτες που δεσμεύονται να διατηρούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής όπου κι αν βρίσκονται.

Source :