Το τρίτο ακίνητο της The Luxury Collection στην Ιαπωνία, Iraph Sui, θα προσφέρει μοναδικές και σπάνιες εμπειρίες για τους παγκόσμιους εξερευνητές στον παράδεισο των τροπικών νησιών.

Iraph Sui

Η Luxury Collection, μέλος της Marriott International, ανακοίνωσε το άνοιγμα του Iraph Sui των 58 δωματίων, ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, που σηματοδοτεί την τρίτη ιδιοκτησία Luxury Collection στην Ιαπωνία. Το ξενοδοχείο, που ανήκει στην Mori Trust Co. Ltd., είναι μια εκπληκτική ιδιοκτησία δίπλα στη θάλασσα που έχει θέα στα ζεστά νερά της νότιας Οκινάουα της Ιαπωνίας.

Το Iraph Sui, βρίσκεται μέσα σε φυσικό πράσινο και καταπράσινους κήπους στο νησί Irabu. Τα πολυτελώς εξοπλισμένα δωμάτια που κυμαίνονται από 495 τετραγωνικά πόδια έως 1.290 τετραγωνικά πόδια προσφέρουν ένα πλήρες σύνολο ανέσεων και ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στη λευκή αμμουδιά και τον γαλάζιο ωκεανό, ενώ πολλές σουίτες στο ξενοδοχείο διαθέτουν επίσης ιδιωτικές πισίνες. Ο καθαρός, αυστηρός εσωτερικός σχεδιασμός του ξενοδοχείου και των δωματίων προβάλλει μοτίβα νησιωτικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένης της ύφανσης “Minsah”, της παραδοσιακής κλωστοϋφαντουργίας και βιοτεχνίας της Οκινάουα, εμπνευσμένης από τους κοραλλιογενείς υφάλους.

Το νησί Irabu είναι μέρος των Νήσων Miyako, μιας ομάδας νησιών στην Ιαπωνική Νομαρχία Οκινάουα, γνωστή για τις όμορφες παραλίες λευκής άμμου, το καθαρό ζεστό νερό και τις αξιοσημείωτες εμπειρίες κατάδυσης. Τα νησιά Miyako διαθέτουν διάφορα αξιοθέατα της UNESCO, καθώς και θεαματικές φυσικές προσφορές, όπως μοναδικές υποθαλάσσιες ηφαιστειακές πέτρινες μορφές που διαμορφώνονται για εκατομμύρια χρόνια, μαγευτικές καμάρες ασβεστόλιθου, ζωντανούς κοραλλιογενείς υφάλους και πολύχρωμη θαλάσσια ζωή. Το όνομα του ξενοδοχείου “Iraph” πιστεύεται ότι είναι το αρχαίο όνομα για το Irabu, που σημαίνει “όμορφα χρώματα”.

“Με μια εδραιωμένη παρουσία στην πολυσύχναστη, σύγχρονη πρωτεύουσα του Τόκιο καθώς και στην μαγευτική πολιτιστική πόλη του Κιότο, η Luxury Collection είναι ενθουσιασμένη για να κάνει το τρίτο της ξενοδοχείο στην Ιαπωνία με τον συνεργάτη μας Mori Trust”, δήλωσε ο Anthony Ingham, Global Leader Brand. “Το Irabu στην Οκινάουα είναι ένα πανέμορφο νησί γεμάτο ξεχωριστές και μοναδικές πολιτιστικές εμπειρίες και ο IRAPH SUI θα επιτρέψει στους παγκόσμιους εξερευνητές μας να δουν αυτή τη μαγευτική χώρα μέσα από ένα νέο φακό”.

ΠΗΓΗ: