Το νέο θέρετρο all-inclusive προσφέρει μια εύκολη διαμονή για επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Η Hyatt Hotels Corporation και η Playa Hotels & Resorts N.V.ανακοίνωσαν τα εγκαίνια του Hyatt Ziva Riviera Cancun, ενός all-inclusive οικογενειακού θέρετρου. Το Hyatt Ziva Riviera Cancun είναι η νεότερη προσθήκη στο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο Hyatt Ziva, αυξάνοντας το αποτύπωμα των αβίαστων, all-inclusive εμπειριών του στο Μεξικό. Τα Playa Hotels & Resorts θα λειτουργήσουν το νέο θέρετρο για να προσφέρουν ένα νέο επίπεδο πολυπλοκότητας και εξυπηρέτησης από την καρδιά στην αγορά all-inclusive του προορισμού.

Το θέρετρο Hyatt Ziva Riviera Cancun 438 δωματίων βρίσκεται κοντά στην παγκοσμίου φήμης Cancun Hotel Zone και βρίσκεται ανάμεσα στα κρυστάλλινα νερά της Καραϊβικής Θάλασσας και τη λιμνοθάλασσα Bahia Petempich. Το νέο θέρετρο καλεί τους επισκέπτες όλων των ηλικιών να συνδεθούν μεταξύ τους και να πυροδοτήσουν τις αισθήσεις τους με δραματική ατμόσφαιρα, ζωντανή κουζίνα, τοπική κουλτούρα και υπερσύγχρονες ανέσεις σε μια υψηλή ατμόσφαιρα θέρετρου.

Περιτριγυρισμένο από καταπράσινη φυσική ομορφιά και αφρώδη νερά, οι επισκέπτες του Hyatt Ziva Riviera Cancun μπορούν να ανακαλύψουν έναν πραγματικό παράδεισο διακοπών.

Το θέρετρο διαθέτει πολυτελείς και ευρύχωρες σουίτες με ιδιωτικό μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στον ωκεανό και ιδιαίτερες πινελιές, όπως μπάνια που μοιάζουν με σπα με ντους βροχής, υδρομασάζ, υπηρεσία προετοιμασίας κρεβατιού, ψυχαγωγία υψηλής τεχνολογίας και δωρεάν μίνι μπαρ. Το Hyatt Ziva Riviera Cancun προσφέρει μια ποικιλία από ανέσεις, όπως 17 παγκοσμίου έμπνευσης και τοπικά αυθεντικά εστιατόρια, μπαρ και σαλόνια.

Το θέρετρο διαθέτει επίσης ένα γυμναστήριο με υπερσύγχρονες ανέσεις και ένα διώροφο Zen Spa εμπνευσμένο από την προϊσπανική κουλτούρα των Μάγια με 13 εσωτερικούς και 8 εξωτερικούς χώρους περιποίησης σχεδιασμένους να αντανακλούν το μαγευτικό, φυσικό τοπίο. Με περισσότερα από 51.000 τετραγωνικά πόδια χώρων συναντήσεων και εκδηλώσεων, μοντέρνα καταλύματα, πληθώρα γκουρμέ επιλογών φαγητού και ανώτερες συνεδριακές εγκαταστάσεις, το Hyatt Ziva Riviera Cancun είναι το ιδανικό παραθαλάσσιο σκηνικό για γάμους, εορτασμούς και εταιρικές συναντήσεις. Το κατάλυμα προσφέρει ευκολία με υπερσύγχρονες υπηρεσίες τεχνολογίας και προσωπικό προγραμματισμού εκδηλώσεων για την υποστήριξη όλων των συναντήσεων και των αναγκών οποιουδήποτε συνεδρίου.