Το Hyatt Place Tokyo Bay αναμένεται να είναι το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt Place που θα ανοίξει στην Ιαπωνία.Το ξενοδοχείο 363 δωματίων με μοναδικές υπηρεσίες προσφέρει μια ατμόσφαιρα σε θέρετρο με χαλαρωτική θέα στον κόλπο του Τόκιο.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Hyatt Place Tokyo Bay, σηματοδοτώντας το ντεμπούτο του εμπορικού σήματος Hyatt Place στην Ιαπωνία. Το Hyatt Place Tokyo Bay διαθέτει διαισθητικό design, ζεστή ατμόσφαιρα και πρακτικές παροχές όπως Hyatt Place, όπως δωρεάν Wi-Fi και 24ωρη υπηρεσία φαγητού.

“Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με αυτό το άνοιγμα του ξενοδοχείου καθώς σηματοδοτεί το ντεμπούτο του Hyatt Place στην Ιαπωνία, καθώς και το εικοστό τέταρτο ξενοδοχείο Hyatt Place στην Ασία”, δήλωσε ο Sam Sakamura, αντιπρόεδρος της Ιαπωνίας και της Μικρονησίας. “Η Ιαπωνία εξέφρασε την ικανοποίησή της για το πρώτο της Hyatt branded μονάδα το 1980 και από τότε η Hyatt έχει επεκτείνει την εμπορική της παρουσία σε δεκατρία ξενοδοχεία σε επτά μάρκες Hyatt στην Ιαπωνία, συμπεριλαμβανομένου του Hyatt Place Tokyo Bay”.

Hyatt Place Tokyo Bay

Το εμπορικό σήμα Hyatt Place βασίζεται σε εκτεταμένες γνώσεις καταναλωτών που δείχνουν ότι οι επισκέπτες αναζητούν κομψές, άνετες και απρόσκοπτες εμπειρίες που φιλοξενούν τον τρόπο ζωής τους και τις ρουτίνες τους. Το Hyatt Place Tokyo Bay προσφέρει ξεχωριστή casual φιλοξενία και εξυπηρετικό σέρβις σε ένα κομψά σχεδιασμένο, υψηλής τεχνολογίας και σύγχρονο περιβάλλον.

Το Hyatt Place Tokyo Bay βρίσκεται στην πόλη Urayasu στο νομό Chiba, μόλις 30 λεπτά με το τρένο ή το αυτοκίνητο από το κέντρο του Τόκιο, προσφέροντας μια ατμόσφαιρα σε θέρετρο με εκπληκτική θέα στον κόλπο του Τόκιο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται επίσης σε βολική τοποθεσία μεταξύ των δύο αεροδρομίων του Τόκιο, 34χλμ από το αεροδρόμιο Haneda και 55χλμ από το αεροδρόμιο Narita. Το ξενοδοχείο απέχει λιγότερο από 2,5χλμ από το Tokyo Disney Resort®, έναν από τους κορυφαίους προορισμούς του Τόκιο.

Με δωμάτια με θέα στον κόλπο του Τόκιο, το 10όροφο ξενοδοχείο διαθέτει 363 ευρύχωρα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων τριών σουιτών, 196μ² χώρου συνάντησης, εγκαταστάσεις για φαγητό όλη την ημέρα και 24ωρο γυμναστήριο. Ο διεθνούς φήμης ιαπωνικός σχεδιαστής μόδας, Junko Koshino, σχεδίασε τις στολές των συναδέλφων και παρήγαγε βασική τέχνη για το εσωτερικό του ξενοδοχείου.

Hyatt Place Tokyo Bay

ΠΗΓΗ: