Το 93 δωματίων ξενοδοχείο Hyatt Place ανοίγει στο Poughkeepsie, Νέα Υόρκη, στην καρδιά του Dutchess County.

Hyatt Place Poughkeepsie

Το Hyatt Place Poughkeepsie, το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt Place στο Poughkeepsie της Νέας Υόρκης, είναι επίσημα ανοιχτό. Το νέο ξενοδοχείο διαθέτει διαισθητικό design, περιστασιακή ατμόσφαιρα και πρακτικές ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi και 24ωρη υπηρεσία φαγητού. Το ξενοδοχείο ανήκει και λειτουργεί από την Empire Hotel Development, Inc.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη γραφική κοιλάδα Hudson, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν κοντινά αξιοθέατα, όπως το κέντρο τέχνης Frances Lehman Loeb και το The Samuel L. Morse στο Locust Grove. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη ζωντανή ψυχαγωγία στο The Bardavon Opera House, το Chance Theatre και το Mid-Hudson Civic Centre, το οποίο απέχει μόνο λίγα λεπτά από το ξενοδοχείο. Το Hyatt Place Poughkeepsie βρίσκεται επίσης κοντά στο Culinary Institute της Αμερικής, την IBM, το κολέγιο Vassar, το Marist College και το Ιατρικό Κέντρο Vassar Brothers.

“Καθώς το Poughkeepsie συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ευδοκιμεί οικονομικά, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε την ορμή καλωσορίζοντας το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt Place στην περιοχή”, δήλωσε ο γενικός διευθυντής Sayed Alam. “Με τους έξυπνα σχεδιασμένους κοινωνικούς χώρους και τα δωμάτια με ξεχωριστό χώρο εργασίας και ύπνου, οι φιλοξενούμενοι μας μπορούν να πετύχουν εύκολα αυτό που πρέπει να κάνουν ενώ βρίσκονται στο δρόμο”.

Το Hyatt Place Poughkeepsie προσφέρει:

  • 93 ευρύχωρα δωμάτια με ξεχωριστούς χώρους για ύπνο, εργασία και παιχνίδι, καθώς και ένα Cozy Corner καναπέ-κρεβάτι
  • Δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και τα δωμάτια
  • Πρόγραμμα αποδόσεων και τελών για ξεχασμένα αντικείμενα που οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν, να δανειστούν ή να απολαύσουν δωρεάν
  • Οι Χώροι Συνεδριάσεων προσφέρουν ευρύχωρο χώρο συνάντησης / λειτουργίας ύψους 1092 τετραγωνικών ποδιών
  • 24ωρο γυμναστήριο με εξοπλισμό cardio, με οθόνη αφής LCD και δωρεάν ακουστικά

“Το Poughkeepsie είναι μια ζωντανή πόλη, γεμάτη με φιλικούς ανθρώπους, υπέροχες γειτονιές και μια συνεχώς διευρυνόμενη λίστα με θαυμάσια μέρη για επίσκεψη και πράγματα που πρέπει να κάνετε ή να δείτε”, δήλωσε ο Erfan Khan, Πρόεδρος της Empire Hotel Development Inc. κεντρικό σε όλους και είμαστε σίγουροι ότι το Hyatt Place Poughkeepsie θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των επισκεπτών και θα τους προσφέρει ό, τι χρειάζονται, ενώ επισκέπτονται την περιοχή.”

ΠΗΓΗ: