Το boutique ξενοδοχείο 144 δωματίων ανοίγει στο εμβληματικό κτίριο Kansas City Club στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή της πόλης. 

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε το άνοιγμα του Hotel Kansas City ως μέρος της Unbound Collection της μάρκας Hyatt. Βρίσκεται στο εμβληματικό κτίριο του Kansas City Club, αυτός ο χώρος θα χρησιμεύσει ως το νεότερο boutique ξενοδοχείο του Kansas City. Η προσθήκη του Hotel Kansas City στην Unbound Collection by Hyatt σηματοδοτεί 22 ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Ο προσεγμένος σχεδιασμός του Hotel Kansas City ενθαρρύνει στιγμές μεγάλης νοσταλγίας, αποτίνοντας φόρο τιμής στην εξαιρετική ιστορία του κτηρίου ως εξέχουσα κοινωνική λέσχη της δεκαετίας του 1920. Τα 144 δωμάτια και οι σουίτες εμπνευσμένα από τη βικτοριανή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου προσφέρουν vintage πινελιές και σύγχρονες ανέσεις που χρονολογούν μια πλούσια ιστορία, ενώ παράλληλα δημιουργούν ένα προοδευτικό πνεύμα για το μέλλον. Το Hotel Kansas City προσφέρει τέσσερα εστιατόρια και μπαρ αναζωογονημένα από τους τοπικούς προμηθευτές για ταξιδιώτες και ντόπιους για να ζήσουν τη συγχώνευση της ιστορίας του ξενοδοχείου και της νέας έναρξης του.

Για την εξέλιξη του σχεδιασμού του Hotel Kansas City ήταν επικεφαλής το Simeone Deary Design Group με έδρα το Σικάγο. Ο μετασχηματισμός του ξενοδοχείου διατηρεί ορισμένες πινελιές ως ενθύμια ενός λαμπρού παρελθόντος, όπως βιτρό και λαξευμένο ξύλο καρυδιάς, ενώ μοντέρνα εστιατόρια, μπαρ και δωμάτια οδηγούν τους επισκέπτες στο ανθισμένο παρόν της πόλης.

Τα όμορφα διακοσμημένα δωμάτια και οι σουίτες του Hotel Kansas City χρονολογούνται από την εποχή της δεκαετίας του 1920, επηρεασμένα από την αρχική μορφή του ξενοδοχείου ως εξέχουσα κοινωνική λέσχη Midwestern. Τα έπιπλα εμπνευσμένα από την vintage αισθητική, καθίστανται η ιδανική επιλογή για να συνδυαστούν με τις σύγχρονες ανέσεις.