Η Marriott International ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Four Points by Sheraton Warsaw Mokotow – σηματοδοτώντας την είσοδο της μάρκας στην Πολωνία.

Warsaw

Το ξενοδοχείο λειτουργεί ως μέρος μιας συμφωνίας franchise με το Hotel Management Group. Με 190 δωμάτια, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην καρδιά της ζωντανής επιχειρηματικής περιοχής και μόλις 4χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο της Βαρσοβίας και 7χλμ. από το κέντρο της πόλης.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εισάγουμε το σήμα Four Points στην Πολωνία στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής της”, δήλωσε ο John License, Αντιπρόεδρος της Premium & Select, Marriott International Europe. “Αυτό το άνοιγμα σηματοδοτεί μια ισχυρή προσθήκη στο ευρωπαϊκό μας χαρτοφυλάκιο και αντικατοπτρίζει τη δημοτικότητα του εμπορικού σήματος σε ολόκληρη την ήπειρο”.

Warsaw

Η διακόσμηση του ξενοδοχείου LEED πιστοποιείται από διάσημους Πολωνούς καλλιτέχνες της δεκαετίας του ’50 και του ’60, προσφέροντας κομψή άνεση σχεδιασμένη για τον σημερινό σύγχρονο ταξιδιώτη. Η ιστορία της περιοχής αντικατοπτρίζεται στην ασπρόμαυρη φωτογραφία της περιοχής και μοναδικές ιστορικές πινελιές, όπως η κεραμική τέχνη από τον Lubomir Tomaszewski, το γυαλί του Zbigniew Horbowy και η επίπλωση του Roman Modzelewski και του Jozef Chierowski. Τα στοιχεία του vintage σχεδιασμού συμπληρώνονται με σύγχρονη τεχνολογία, όπως mobile check-in, κλειδαριές χωρίς κλειδί και προβολή Chromecast στο δωμάτιο με εφαρμογές Youtube και Netflix.

Η ιδιοκτησία προσφέρει ένα γυμναστήριο 85 τετραγωνικών μέτρων με εξοπλισμό Technogym για αερόβια άσκηση και κατάρτιση δύναμης καθώς και 350 τετραγωνικά μέτρα χώρου συνάντησης σε πέντε αίθουσες συσκέψεων.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανοίγουμε το πρώτο ξενοδοχείο Four Points στην Πολωνία και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πελάτες μας με την άνεση, τις εξαιρετικές υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που περιμένουν από την Four Points”, δήλωσε ο γενικός διευθυντής Kamil Kazmierkiewicz.

Warsaw

ΠΗΓΗ: