Το νέο boutique lifestyle ξενοδοχείο προσφέρει μια τοπικά εμπνευσμένη εμπειρία και μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε την αναζωογονημένη πύλη προς το Yosemite.

Το El Capitan, ένα ξενοδοχείο JdV by Hyatt, άνοιξε σήμερα στο Merced της Καλιφόρνια, την καρδιά της πλούσιας κεντρικής κοιλάδας του κράτους. Το ξενοδοχείο αντιπροσωπεύει ένα πρωτότυπο του Golden State, αναγεννημένο με προσεκτική κομψότητα και σύγχρονες ανέσεις σε μια ιστορική ιδιοκτησία με το ίδιο όνομα. Αρχικά χτισμένο για να εξυπηρετεί επιβάτες τρένων και επισκέπτες που ταξιδεύουν στο Εθνικό Πάρκο Yosemite, το νέο δωμάτιο 114 επισκεπτών El Capitan τιμά αυτό το πνεύμα εξερεύνησης και περιπέτειας με τρεις τοπικές επιλογές φαγητού, μοναδική ψυχαγωγία στο ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο Mainzer και πρόσβαση σε ένα ανακαλυφθέν κέντρο της πόλης , άφθονα τοπικά αγροκτήματα και ανοιχτούς χώρους.

Τα 114 δωμάτια του El Capitan, συμπεριλαμβανομένων τριών σουιτών ενός υπνοδωματίου και εννέα junior σουιτών, εκτείνονται σε όλη την ανακαινισμένη πτέρυγα Arbor Lane Wing και την νεόκτιστη πτέρυγα Main Street. Το πρωτοποριακό πνεύμα της πρώιμης Καλιφόρνια και της Αμερικανικής Δύσης ζωντανεύει με τη χαλαρή κομψότητα του εκλεκτικού σχεδιασμού του καταλύματος. Εμπνευσμένα από τη χρυσή ζεστασιά της Κεντρικής Κοιλάδας, τα δωμάτια χρησιμοποιούν φυσικά, χειροποίητα υλικά και υφές για να προκαλέσουν το γύρω τοπίο και να τραβήξουν το εξωτερικό περιβάλλον στον εσωτερικό σχεδιασμό.

Αρχιτεκτονικά και σχεδιαστικά στοιχεία σε ολόκληρη την ιδιοκτησία είναι εμπνευσμένα από την κοντινή αποθήκη τρένων του 19ου αιώνα, υπογραμμίζοντας την ιστορία της Merced ως κόμβου μεταφοράς. Ακολουθώντας την πρόθεση της μάρκας JdV by Hyatt να απευθυνθεί και στους ντόπιους και τους επισκέπτες, έργα τέχνης που γιορτάζουν τις γεωργικές και πολιτιστικές παραδόσεις της περιοχής προσθέτουν τις τελευταίες πινελιές στα καταλύματα. Τα δωμάτια του El Capitan’s Arbor Lane προσφέρουν ιδιότροπα στοιχεία, όπως προσαρμοσμένη ταπετσαρία που επισημαίνει τοπικά ιστορικά αξιοθέατα και πικάπ σε κάθε δωμάτιο. Στο πνεύμα της σύνδεσης των επισκεπτών με την τοπική γειτονιά, το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης μια συνεχώς ενημερωμένη βιβλιοθήκη βινυλίου που προέρχεται από ένα τοπικό δισκοπωλείο Merced, με νέες επιλογές και κλασικά.

Η αναπαλαιωμένη εικονική πινακίδα του El Capitan βρίσκεται πάνω από τον ιστορικό Main Street της πόλης, όπου οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν την καλλιτεχνική σκηνή της πόλης και τις συνδέσεις στο κέντρο της πόλης με τη γεωργική κοινότητα. Λίγα μόλις βήματα από το ξενοδοχείο, το Mainzer, ένα πρόσφατα ανακαινισμένο και ανοιχτό θέατρο που χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 1920, προσφέρει ζωντανές παραστάσεις, ταινίες και ψυχαγωγία σε συνδυασμό με ένα ζωντανό μπαρ και εστιατόριο. Ο ανακαινισμένος χώρος απόδοσης του Mainzer παρέχει μια οικεία τοποθεσία για τους επισκέπτες να απολαύσουν ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης από τοπικές, περιφερειακές και εθνικές ομάδες. Το Mainzer είναι ένας από τους τρεις χώρους παραστάσεων και κινηματογράφων στο κέντρο της Merced, με επιπλέον πολυπολιτισμικούς χώρους με τοπικούς καλλιτέχνες. Το γραφικό κέντρο της Merced προσφέρει επίσης πληθώρα τοπικών καταστημάτων και εστιατορίων, καθώς και τη μοναδική αγορά αγροτών της Καλιφόρνια που είναι πιστοποιημένη από το κράτος και θα διευθύνεται από καλλιεργητές-μέλη που πωλούν απευθείας στο κοινό.