Η Aloft Hotels κάνει το ντεμπούτο της στην ιρλανδική πρωτεύουσα γνωστή για τη ζωντανή μουσική της σκηνή. Το Aloft Dublin City πρόκειται να εμπλουτίσει τη βιομηχανία φιλοξενίας σε μία από τις πιο ιστορικές και ζωντανές συνοικίες του Δουβλίνου. 

Aloft

Η Marriott International ανακοίνωσε την έναρξη του σχεδιασμού του ξενοδοχείου Aloft Dublin City, το πρώτο ξενοδοχείο Aloft που θα ανοίξει στην Ιρλανδία. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Blackpitts του Δουβλίνου, μία από τις πιο δυναμικές συνοικίες της πρωτεύουσας. Η συγκεκριμένη συνοικία είναι πλούσια σε κληρονομιά, αποτελεί πρώην χώρο εμπορίας κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Ακόμη, παρέχει γρήγορη πρόσβαση στα κορυφαία αξιοθέατα του Δουβλίνου.

   

“Ως μάρκα για τους λάτρεις της μουσικής και τους δημιουργούς μουσικής, είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για το ντεμπούτο της Aloft Hotels στο Δουβλίνο, την πόλη που μοιράζεται το πάθος μας για ζωντανή μουσική. Από τους ξενιστές στην Grafton Street για εμφανίσεις στο Εθνικό Μέγαρο Μουσικής, η εμπειρία ζωντανής μουσικής στο Δουβλίνο είναι ιδιαίτερη και δεν μπορούμε να περιμένουμε να προσθέσουμε αξία στη ζωντανή νυχτερινή σκηνή της πόλης προσκαλώντας αναδυόμενους καλλιτέχνες στο Live At Aloft “, δήλωσε ο John License, Αντιπρόεδρος Premium και Select Brands, Europe at Marriott International.

Aloft

Με το ζωντανό ντιζάιν και πάντα σε δημόσιους χώρους, το Aloft Dublin City φέρνει ένα νέο ρυθμό στην πόλη και μια τολμηρή προσέγγιση στην εμπειρία του επισκέπτη. Κάθε ένα από τα 202 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες διαθέτει εξαιρετικά άνετα κρεβάτια Aloft, με κεφαλάρια σχεδιασμένα από τον ντόπιο καλλιτέχνη του Δουβλίνου, Sketchy. προσαρμοσμένες ανέσεις από το Bliss Spa. γρήγορη και δωρεάν πρόσβαση Wi-Fi. και τηλεοράσεις 49 ιντσών που συνδέονται με έναν πίνακα σύνδεσης Plug & Play.

Aloft

Συνολικά, το Aloft Dublin City διαθέτει mobile key – το πρώτο σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί που επιτρέπει στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν το smartphone ή το ρολόι της Apple ως κλειδί δωματίου. Οι επιπλέον παροχές περιλαμβάνουν το γυμναστήριο Re: chargeSM και συνεδριακές εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με εξοπλισμό A / V τελευταίας τεχνολογίας και γρήγορο και δωρεάν WiFi.

ΠΗΓΗ: