Η Aloft Hotels, μέλος της Marriott International, δημιουργεί το Aloft San Juan, το πρώτο ξενοδοχείο του brand στην Καραϊβική. Συνδυάζοντας την τέχνη, την τεχνολογία και τη μουσική, το Aloft San Juan παρουσιάζει μια νέα κοινωνική σκηνή με μια νέα προσέγγιση που διαφοροποιείται από την παραδοσιακή προσφορά ξενοδοχείων.

Η Aloft San Juan φτάνει στο Πουέρτο Ρίκο ως μέρος της επέκτασης και ανάπτυξης του Ομίλου PRISA με την Caribe Hospitality και τη διαχείριση της Marriott International. Με 177 δωμάτια, αυτό το ζωντανό νέο boutique ξενοδοχείο θα διαθέτει σχεδιασμό εμπνευσμένο από Loft που επαναπροσδιορίζει τα σύγχρονα ταξίδια. Το κατάλυμα θα προσκαλεί τους επισκέπτες να ζήσουν αβίαστα ταξίδια στην πόλη του Σαν Χουάν, λόγω της ιδανικής τοποθεσίας κοντά στο αεροδρόμιο Isla Grande και το Miramar, το Old San Juan.

Η μάρκα Aloft φέρνει το W XYZ Bar στο San Juan, ένα ζωντανό μπαρ που θα βρίσκεται δίπλα στο λόμπι και θα προσφέρει κοκτέιλ και ελαφρά σνακ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το W XYZ Bar θα χρησιμεύει ως ένας τέλειος χώρος για εργασία και δικτύωση, και αργότερα το βράδυ θα γίνεται χώρος ζωντανής μουσικής που φιλοξενεί το επώνυμο πρόγραμμα Live At Aloft Hotel – μια πλατφόρμα για τους αναδυόμενους καλλιτέχνες να εκτελούν οικεία σύνολα μπροστά στους ταξιδιώτες και τους ντόπιους.

Οι ευέλικτοι χώροι εκδηλώσεων και η βολική τοποθεσία του Aloft San Juan κοντά στο Συνεδριακό Κέντρο του Πουέρτο Ρίκο είναι ιδανικοί για εμπορικές εκθέσεις και συνέδρια εταιρειών. Ομοίως, οι ανοιχτοί χώροι και οι βεράντες με θέα στα σιντριβάνια του Συνεδριακού Κέντρου δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως κοκτέιλ πάρτι και γάμους.

Μόλις λίγα λεπτά μακριά από το El Viejo San Juan, μια ιστορική περιοχή που φημίζεται για την πολιτιστική και γαστρονομική προσφορά, το ξενοδοχείο θα είναι ένα από τα αξιοθέατα του El Distrito και το πρώτο που άνοιξε στην κεντρική πλατεία 50.000 τετραγωνικών ποδιών που θα εξυπηρετήσει ως το κέντρο όλων των δραστηριοτήτων διασκέδασης και ψυχαγωγίας στο Πουέρτο Ρίκο. Η φουτουριστική πλατεία θα διαθέτει ένα ψηφιακό σύστημα τοπίου που αποτελείται από οθόνες LED άνω των 14.000 τετραγωνικών ποδιών, συμπεριλαμβανομένης μιας από τις μεγαλύτερες οριζόντιες οθόνες στις ΗΠΑ, όπου εμφανίζεται μοναδικό περιεχόμενο, όπως ψηφιακή τέχνη, νυχτερινά ψηφιακά πυροτεχνήματα, διαδραστικό περιεχόμενο και άλλα, προσφέροντας μια συνεχώς ανανεωμένη εμπειρία.