Ένα ευρύχωρο ξενοδοχείο 127 δωματίων Hyatt Place ανοίγει επίσημα τις πόρτες του για το ευρύ κοινό στο Calgary της Αλμπέρτα.

Calgary

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε, επίσημα,τη δημιουργία του Hyatt Place Calgary Airport, που αποτελεί το δεύτερο ξενοδοχείο Hyatt Place στην Αλμπέρτα και το ένατο Hyatt-branded hotel στον Καναδά. Το νέο ξενοδοχείο διαθέτει διαισθητικό, καινοτόμο design, υπερσύγχρονη ατμόσφαιρα και πρακτικές ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi και 24ωρη υπηρεσία φαγητού.Calgary

Σε πολύ καλή τοποθεσία, το Hyatt Place Calgary Airport είναι μια πολύ καλή βάση απ’όπου μπορεί κανείς να εξερευνήσει την ζωντανή πόλη. Από εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλα όσα η πόλη έχει να προσφέρει κοντά στο αεροδρόμιο.Calgary

“Καθώς το Calgary συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ευδοκιμεί οικονομικά, είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε στην ορμή καλωσορίζοντας το Hyatt Place Calgary Airport”, δήλωσε διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ Jenna Lambert. «Με τους κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια που σχεδιάζονται με βάση τις ανάγκες των ταξιδιωτών, αυτό το νέο ακίνητο φέρνει πραγματικά κάτι φρέσκο ​​και καινοτόμο στον βορειοανατολικό τομέα της πόλης».

Το Hyatt Place Calgary Airport προσφέρει 127 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες με ξεχωριστούς χώρους για ύπνο, εργασία και παιχνίδι, καθώς και ένα Cozy Corner καναπέ-κρεβάτι, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, συνεδριακούς χώρους που προσφέρουν λίγο περισσότερα από 3.000 τετραγωνικά πόδια ευέλικτου, υψηλής τεχνολογίας χώρου συνάντησης με πολλαπλές λειτουργίες και, τέλος, 24ωρο γυμναστήριο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Calgary

“Το Calgary είναι μια ζωντανή πόλη γεμάτη με καταπληκτικούς ανθρώπους, υπέροχες γειτονιές και μια συνεχώς διευρυνόμενη λίστα με φανταστικά μέρη για επίσκεψη και πράγματα που πρέπει να δει κανείς”, δήλωσε η γενική διευθύντρια Lisa Wigg. “Το ξενοδοχείο μας είναι το κέντρο όλων και είμαστε βέβαιοι ότι το Hyatt Place Calgary Airport θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των επισκεπτών και θα τους προσφέρει οτιδήποτε χρειάζονται, ενώ επισκέπτονται την περιοχή μας”.

Source :