Η Hyatt Hotels Corporation, ανακοίνωσε επίσημα την είσοδο της μάρκας Hyatt House στην αγορά της Μέσης Ανατολής με το άνοιγμα του Hyatt House Jeddah Sari Street στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.

Hyatt

Το άνοιγμα του ξενοδοχείου Hyatt House αποτελεί σημαντικό βήμα για την αύξηση του αποτυπώματος της μάρκας Hyatt στο τμήμα παρατεταμένης παραμονής και την αύξηση της παρουσίας της Hyatt στη Μέση Ανατολή με καινοτόμες προσφορές φιλοξενίας σε σημαντικές τοποθεσίες και πόλεις.

Hyatt   Hyatt

Η μάρκα Hyatt House βασίζεται σε εκτεταμένες γνώσεις πελατών, οι οποίες υποδεικνύουν ότι οι επισκέπτες αναζητούν απλή και αυθεντική φιλοξενία, με σίγουρη εξυπηρέτηση και απρόσκοπτες εμπειρίες που θα φιλοξενούν τον τρόπο ζωής τους και τις γνωστές συνήθειες. Αυτό, σε συνδυασμό με ένα κομψά σχεδιασμένο και σύγχρονο περιβάλλον, επιτρέπει στους επισκέπτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους στα καταλύματα του Hyatt House, είτε διαμένουν για μια νύχτα είτε για περισσότερο.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώσαμε το άνοιγμα του Hyatt House Jeddah Sari Street, σηματοδοτώντας την άφιξη της μάρκας Hyatt House στην περιοχή”, δήλωσε ο Zulkifl Bhatti, γενικός διευθυντής της Hyatt House Jeddah Sari Street. “Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες και τις οικογένειες μια άνετη διαμονή στην καρδιά της γοητευτικής Τζέντα και να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ποιότητας για τις οποίες το εμπορικό σήμα Hyatt House είναι γνωστό.”

Hyatt

 

Το Hyatt House Jeddah Sari Street βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην περιοχή Al Salamah, σε κοντινή απόσταση από τις οδούς Madinah και Thaliaya, η οποία συνδέεται με το Corniche, την παραθαλάσσια περιοχή του Τζέντα. Τα 102 υπερσύγχρονα δωμάτια, στούντιο και σουίτες με ένα υπνοδωμάτιο, καθώς και εστιατόριο, γυμναστήριο και αίθουσες προσευχής, προσφέρουν το ιδανικό περιβάλλον για ξεκούραση όπως ακριβώς στο σπίτι.

ΠΗΓΗ: