Το Angsana Corfu σηματοδοτεί την είσοδο στην Ευρωπαϊκή αγορά, του διεθνούς ξενοδοχειακού ομίλου Banyan Tree Hotels & Resorts που αναλαμβάνει την διαχείριση της μονάδας.

Το Angsana Corfu θα φιλοξενεί επισκέπτες καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, προσφέροντας μία μοναδική Μεσογειακή εμπειρία σε ένα από τους πιο δημοφιλείς και ελκυστικούς ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.

Οι επισκέπτες του θα μπορούν να απολαμβάνουν την διαμονή τους σε ένα από τα 199 διαθέσιμα δωμάτια του ξενοδοχείου ή στις σουίτες και τα bungalows με ιδιωτική πισίνα και ανεπανάληπτη θέα στο Ιόνιο πέλαγος.

Το νέο θέρετρο προσφέρει ένα μεγάλο εύρος εγκαταστάσεων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες, θαλάσσια σπορ, πολύ υψηλών προδιαγραφών γυμναστήριο, yoga deck, ένα διεθνές βραβευμένο spa, παράλληλα με μία σειρά εγκαταστάσεων για παιδιά αλλά και μοναδικά εστιατόρια τοπικής και διεθνούς γαστρονομίας.

Το Angsana Corfu αποτελεί μία πολύ σημαντική επένδυση τόσο για την ιδιοκτήτρια εταιρία, KLC ΙΙΙ Hellas, που ανήκει στον όμιλο Κέρτσικωφ καθώς και για την Banyan Tree Hotels & Resorts, που διαχειρίζεται τα brands Angsana, Banyan Tree, Cassia και Dhawa.

Το νέο θέρετρο που θα είναι η πρώτη μονάδα της Banyan Tree στην Ευρώπη, προστίθεται σε ένα χαρτοφυλάκιο 48 θέρετρων διεθνώς και θα προσφέρει στους Ευρωπαίους επισκέπτες μία μοναδική και αυθεντική εμπειρία, ειδυλλιακής ατμόσφαιρας, χαλάρωσης και ευεξίας.