Αναλαμβάνει το management του μέχρι πρότινος “Novi Spa Hotels & Resort”

Η Zeus International, o ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος που δραστηριοποιείται εμπορικά στον κλάδο εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, μετά την Ελλάδα,  την Ιταλία, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και στην Κροατία.

Στη βόρεια ακτή της Αδριατικής, στον κόλπο του Kvarner και στα δυτικά προάστια του δημοφιλούς παραθαλάσσιου θερέτρου Novi Vinodolski, το μέχρι πρότινος Novi Spa Hotels & Resort θα τελεί εφεξής υπό το management της Zeus International.

Πρόκειται για ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα που εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 310 στρεμμάτων πάνω σε μία ακτογραμμή δύο χιλιομέτρων και περιλαμβάνει 164 δωμάτια στο καινούριο κτίριο και 337 βίλες συνολικής κτιριακής επιφάνειας άνω των 150.000τ.μ.

Στη μακροσκελή λίστα των ανέσεων και των πολυτελών παροχών του καταγράφονται 11 εστιατόρια και μπαρ (6 εστιατόρια/ bars + 5 bars), μεγάλοι συνεδριακοί χώροι άνω των 5.000 τ.μ., 7 πισίνες, μίνι μάρκετ αλλά και παιδική χαρά άνω των 4.000 τ.μ. με εσωτερικούς χώρους παιχνιδιού και παιδικές πισίνες.

Το πιο ξεχωριστό σημείο του θερέτρου είναι αναμφισβήτητα το παραθαλάσσιο κέντρο spa σε ένα κτίριο 14.000τ.μ., αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα spa της Ευρώπης,  που προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα μασάζ και θεραπειών. Η παραθαλάσσια εγκατάσταση, με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που εκμεταλλεύονται στο μέγιστο την μαγευτική θέα, περιλαμβάνει μια πισίνα thalasso, χώρο περιποιήσεων με 15 δωμάτια θεραπείας και τρεις ιδιωτικές σουίτες Spa, επαγγελματικό εξοπλισμό γυμναστικής και χώρο cardio με σύγχρονο εξοπλισμό σε 2 ορόφους με θέα τη θάλασσα, αίθουσες γιόγκα, αεροβικής γυμναστικής, χώρους kinesis, διάφορες χαλαρωτικές εγκαταστάσεις, εστιατόριο και lounge bar.

Πέρα όμως από τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που δίνουν τη δυνατότητα πλήθους δραστηριοτήτων στους επισκέπτες, η τοποθεσία αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εξερεύνηση και ανακάλυψη μοναδικών ιστορικών και τοπικών μνημείων και εντυπωσιακών εθνικών πάρκων.

Το ξενοδοχείο, το οποίο θα αποκτήσει σύντομα νέα ταυτότητα, πρόκειται σταδιακά να ανακαινιστεί και να λειτουργήσει υπό τη διεύθυνση της Zeus International από τον Απρίλιο του 2019 ενώ θα παραμένει ανοικτό μόνο την καλοκαιρινή περίοδο.