Το Wauwinet Inn, που βρίσκεται στις βορειοανατολικές ακτές του Nantucket με θέα τον κόλπο και τον Ατλαντικό Ωκεανό, δόθηκε και πάλι προς λειτουργία ύστερα από μια αποκατάσταση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και την ανακαίνιση του λόμπι, της βιβλιοθήκης και των 32 δωματίων και των εξοχικών κατοικιών.

Στο πλαίσιο της ανακαίνισης, το ξενοδοχείο συνεργάστηκε με την Serena & Lily για να ανασχεδιάσει το Anchorage House με τρία υπνοδωμάτια με τις επώνυμες σχεδιαστικές δημιουργίες και έπιπλα της μάρκας. Η εξοχική κατοικία παρουσιάστηκε ως “The Anchorage House by Serena & Lily” το καλοκαίρι του 2019.

Το Wauwinet ανέθεσε στη Gauthier-Stacy, γνωστή για το σχεδιασμό άλλων ακινήτων του Nantucket, όπως το Great Harbour Yacht Club και το Cru, για να επανασχεδιάσουν τους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου.

Κάτω από την κατεύθυνση της επιχείρησης, κάθε ξενώνας επανασχηματίστηκε από κάτω προς τα πάνω, ξεκινώντας από χαλί παραγγελίας και φρέσκια χρωματική παλέτα από γκρι, πράσινο και άλλα απαλά και ουδέτερα χρώματα για να αντικαταστήσουν την αρχική ταπετσαρία.

Inn

Έχουν επίσης προστεθεί ναυτικές προμήθειες που προέρχονται από τοπικά καταστήματα με αντίκες και ξύλινα τοιχώματα, ένα στοιχείο σχεδιασμού που βρίσκεται στα παραδοσιακά παραθαλάσσια εξοχικά σπίτια.

Για να συμπληρώσει τη γραφική θέα του κόλπου Nantucket, μια μεγάλη συλλογή από πρωτότυπες ελαιογραφίες και άλλα έργα τέχνης εμφανίζονται σε όλο το ακίνητο – κάθε κομμάτι έχει επιλεγεί πολύ προσεκτικά από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, επισημαίνοντας το φυσικό και ναυτικό τοπίο του νησιού.

Inn Inn Inn Inn

 

ΠΗΓΗ: