Δίνοντας στους ταξιδιώτες περισσότερες επιλογές το 2021, το άνοιγμα της νέας μονάδας σηματοδοτεί το τρίτο νέο ξενοδοχείο με πλήρεις υπηρεσίες από το χαρτοφυλάκιο Marriott Bonvoy στο παράκτιο Hotspot, καθώς η ζήτηση για εγχώριους ταξιδιωτικούς προορισμούς παραμένει ισχυρή.

Το Delta Hotels by Marriott Virginia Beach Bayfront Suites ανοίγει στις όχθες του κόλπου Chesapeake – το πρώτο ξενοδοχείο στον κόλπο με τη δική του ιδιωτική παραλία. Το ιστορικό ξενοδοχείο 295 δωματίων επικεντρώνεται στην παροχή των βασικών στοιχείων μιας βέλτιστης ταξιδιωτικής εμπειρίας, με καθαρή αισθητική και σύγχρονη άνεση. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν ευρύχωρες, αποτελεσματικά σχεδιασμένες σουίτες 1 και 2 υπνοδωματίων, ένα εστιατόριο με μεγάλη βεράντα, ισχυρές δυνατότητες συναντήσεων και εκδηλώσεων και επιθυμητές παροχές, όπως πισίνα Bayfront και ιδιωτική παραλία.

Απαντώντας στο αυξανόμενο ενδιαφέρον για προορισμούς αναψυχής, το ξενοδοχείο είναι το τελευταίο ακίνητο πλήρους εξυπηρέτησης στο χαρτοφυλάκιο 30 εξαιρετικών εμπορικών σημάτων Marriott Bonvoy που θα ανοίξει στο Virginia Beach, μετά το άνοιγμα των The Cavalier Virginia Beach, Autograph Collection και Marriott Virginia Beach Oceanfront. Συνολικά, το Marriott Bonvoy διαθέτει 15 ξενοδοχεία στην παραθαλάσσια πόλη με επωνυμίες που περιλαμβάνουν το Westin, το Residence Inn by Marriott και το Fairfield by Marriott.

Η μάρκα Delta Hotels by Marriott βασίζεται στην απλότητα και επικεντρώνεται στην τελειοποίηση των μικρών λεπτομερειών που κάνουν τη διαφορά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Στοχαστικός σχεδιασμός, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, Grab + Go Market και ένα πλήρως εξοπλισμένο Delta Pantry for Marriott BonvoyÔ Elite είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που φέρνουν στη ζωή αυτή την υπόσχεση της μάρκας.

Η εταιρεία σχεδιασμού φιλοξενίας, Design Poole, αποτύπωσε το πνεύμα της παραλίας της Βιρτζίνια σε όλη την αισθητική του καταλύματος, με υπαινιγμούς σε κοντινούς φάρους και ιστορικά ναυάγια που διαρθρώνονται σε διαδρόμους ξενοδοχείων και κοινόχρηστους χώρους μέσω θαλάσσιων σχεδίων, υφών, έργων τέχνης και δημιουργικού φωτισμού.

Με απλές χρυσές πινελιές και ναυτικές αποχρώσεις σκούρου μπλε και λευκού, κάθε σουίτα επικεντρώνεται στην παράδοση των βασικών ειδών, με ξεχωριστούς χώρους καθιστικού με καναπέδες-κρεβάτια, πλήρως εξοπλισμένα γραφεία και είδη κουζίνας, όπως ψυγεία και φούρνους μικροκυμάτων.

Τα περισσότερα δωμάτια προσφέρουν θέα στον κόλπο και επιπλωμένα μπαλκόνια, ενώ η επιλογή «Σουίτες κουζίνας» διαθέτει διευρυμένες διαρρυθμίσεις με πλήρεις εστίες μαγειρέματος και μαγειρικά σκεύη.