Η Wyndham Hotels & Resorts είναι η μεγαλύτερη εταιρεία franchising ξενοδοχείων παγκοσμίως με πάνω από 8.900 ξενοδοχεία σε σχεδόν 95 χώρες σε όλον τον κόσμο. Μέσω του δικτύου περισσότερων από 797.000 δωματίων που προσελκύουν τον καθημερινό ταξιδιώτη, η Wyndham διατηρεί μια ηγετική παρουσία στην οικονομία και τα μεσαία τμήματα της βιομηχανίας καταλυμάτων.

Η Εταιρεία διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο από 21 μάρκες ξενοδοχείων, υπό την σκέπη των οποίων αναμένεται να ανοίξουν τις πόρτες τους τα παρακάτω νέα ξενοδοχεία.

Η Wyndham Hotels & Resorts σε συνεργασία με την Smy Hotels – ένας ταχέως αναπτυσσόμενος όμιλος ξενοδοχείων και φορέας εκμετάλλευσης με έδρα στην Ισπανία – ανακοίνωσε μια νέα μη αποκλειστική συμφωνία για την ανάπτυξη 20 νέων ξενοδοχείων σε ολόκληρη την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία τα επόμενα 10 χρόνια.

Η Smy Hotels ιδρύθηκε το 2018 στην Ισπανία και έχει εξελιχθεί σε μια διεθνή συλλογή από ξενοδοχεία πλούσια σε ανέσεις σε διάσημους προορισμούς αναψυχής, όπως Τενερίφη, Κως, Σικελία, Σαρδηνία, Τοσκάνη, Ρώμη, Trentino Alto Adige και Djerba, μια λίστα που η Smy Hotels αναμένει να αναπτυχθεί το 2021 και μετά, καθώς η αλυσίδα προσπαθεί να επεκτείνει και να ενισχύσει τη θέση της ως εξωτερικού ξενοδοχειακού φορέα σε περισσότερες μεσογειακές αγορές.

Η νέα συνεργασία θα επιταχύνει περαιτέρω την επέκταση ορισμένων εμπορικών σημάτων με το όνομα Wyndham, συμπεριλαμβανομένων των Wyndham, Wyndham Grand, Wyndham Garden και Ramada by Wyndham σε εξαιρετικά επιθυμητούς προορισμούς αναψυχής και θέρετρου. Η στρατηγική συνεργασία θα επικεντρωθεί επίσης στην επέκταση της συλλογής εμπορικών σημάτων από την Wyndham στη Μεσόγειο, ακολουθώντας την πρόσφατη δυναμική ανάπτυξης της μάρκας στην Ευρώπη με εκτοξεύσεις στις Βρυξέλλες και τη Βουδαπέστη.

Στα περαιτέρω σχέδια του brand ξενοδοχείων βρίσκεται και η επέκταση της παρουσίας του στο Πακιστάν με μια σειρά από βασικές ξενοδοχειακές εμπειρίες σε ορισμένους από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας, όπως το Ισλαμαμπάντ, το Ραβαλτάν, η Λαχόρη και το Χαϊντεραμπάντ.

Το σχέδιο ανάπτυξης περιλαμβάνει την προσθήκη έξι ξενοδοχείων Ramada by Wyndham σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς και την κυκλοφορία του εμπορικού σήματος Howard Johnson by Wyndham στο Πακιστάν. Οι νέες υπογραφές θα βασιστούν στο ήδη ισχυρό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας σε πέντε ξενοδοχεία και πάνω από 1.000 δωμάτια στο Καράτσι, το Ισλαμαμπάντ, τη Λαχόρη και το Μουλτάν.

Τα ξενοδοχεία που αναμένεται να ανοίξουν τις πόρτες τους και να υποδεχτούν τους επισκέπτες είναι:

Howard Johnson by Wyndham Islamabad Blue Area, Ramada by Wyndham Murree Lower Topa Resort, Ramada Plaza by Wyndham Islamabad Bahria Town, Ramada by Wyndham Rawalpindi Bahria Springs North, Ramada by Wyndham Rawalpindi Ayub Park, Ramada Hotel & Suites by Wyndham Lahore Cooper Road, Ramada by Wyndham Hyderabad Qasimabad.

Επιπλέον, η Wyndham Hotels & Resorts ανακοίνωσε και το ντεμπούτο του 21ου ξενοδοχείου, brand Registry Collection Hotels, με το Grand Residences Riviera Cancun, προσθέτοντας μια προσφορά πολυτελείας στο ανώτερο άκρο του αναπτυσσόμενου χαρτοφυλακίου επωνυμιών της Εταιρείας, προωθώντας περαιτέρω την αποστολή της να κάνει τα ξενοδοχειακά ταξίδια προσιτά για όλους.

Η κυκλοφορία του Registry Collection Hotels έρχεται σε μια εποχή που ένας αυξανόμενος αριθμός ανεξάρτητων ιδιοκτητών ξενοδοχείων πολυτελείας αναζητούν αποδεδειγμένους και καθιερωμένους συνεργάτες για να τους βοηθήσουν να ανακάμψουν από τις προκλήσεις της παγκόσμιας πανδημίας.

Το Registry Collection Hotels επιτρέπει σε αυτούς τους ιδιοκτήτες να διατηρούν το ανεξάρτητο πνεύμα και την ατομικότητα της επωνυμίας τους, ενώ αξιοποιούν την παγκόσμια κλάση των Wyndham Hotels & Resorts μαζί με το βραβευμένο πρόγραμμα πιστότητας Wyndham Rewards®, βοηθώντας τους να οδηγηθούν σε περισσότερες απευθείας κρατήσεις με χαμηλότερο κόστος διανομής .