Η Wyndham Hotels & Resorts, η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχείων franchising στον κόσμο με περισσότερα από 8.900 ξενοδοχεία σε σχεδόν 95 χώρες, συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία της σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ευρασία και την Αφρική με μια σειρά πρόσφατων ξενοδοχειακών εκδηλώσεων και ισχυρή σύνθεση ανοιγμάτων για το 2021.

Σε ένα έτος ιστορικών προκλήσεων για την ταξιδιωτική βιομηχανία, το 2020 η Wyndham πέτυχε 38 νέες ξενοδοχειακές υπογραφές στην περιοχή, μια σειρά από σημαντικά ανοίγματα, εκτός από την έναρξη πολύπλευρων πρωτοβουλιών για την υποστήριξη και την ενδυνάμωση των ξενοδοχειακών εταίρων σε ολόκληρο τον κόσμο για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της ζήτησης ως απάντηση στις αλλαγές και τους συνεχιζόμενους ταξιδιωτικούς περιορισμούς.

Μερικά από τα επερχόμενα εγκαίνια το 2021 θα περιλαμβάνουν:

Το ντεμπούτο της ομώνυμης μάρκας Wyndham στην Κύπρο με το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του πολυτελούς Wyndham Λευκωσίας να αναμένεται γύρω στα τέλη του έτους. Το ξενοδοχείο προσφέρει κομψά καταλύματα στην κεντρική πλατεία της Λευκωσίας, μαζί με πολλές ανέσεις αναψυχής και συνεδριακό χώρο.

Περαιτέρω δυναμική στην Τουρκία, όπου η Wyndham είναι ο μεγαλύτερος διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος με πάνω από 80 ξενοδοχεία και επτά νέα ακίνητα που αναμένεται να ανοίξουν το 2021, συμπεριλαμβανομένου του ντεμπούτου της μάρκας Days Inn by Wyndham με δύο ανοίγματα στην Κωνσταντινούπολη.

Επέκταση της επωνυμίας στη Μέση Ανατολή με το άνοιγμα του πρώτου Days Inn by Wyndham στα ΗΑΕ το δεύτερο εξάμηνο του 2021, το οποίο θα προσφέρει περισσότερες επιλογές οικονομικής διαμονής σε ταξιδιώτες που επισκέπτονται την όμορφη περιοχή Deira στο Ντουμπάι, καθώς και το άνοιγμα του νέου ξενοδοχείου Wyndham Grand στη Ντόχα, Κατάρ.

Η περαιτέρω ανάπτυξη στην Ευρώπη περιλαμβάνει την κυκλοφορία της συλλογής εμπορικών σημάτων από τα ξενοδοχεία Wyndham με ένα κομψό ξενοδοχείο στο κέντρο των Βρυξελλών και άλλα επερχόμενα ανοίγματα εμπορικών σημάτων στη Βουδαπέστη και το Ντίσελντορφ αργότερα το 2021. Επέκταση του Ramada από το εμπορικό σήμα Wyndham στη Ρουμανία, με δύο επιπλέον ανοίγματα στο Targu Jiu και Slatina.

Πρόσθετη ανάπτυξη στην Ινδία με τα εγκαίνια του Ramada by Wyndham Gangtok Deorali Hotel & Casino και του Ramada Varanasi Katesar αργότερα το 2021.