Η Nobu Hotels, μια παγκόσμια μάρκα πολυτελείας που ιδρύθηκε από τους Nobu Matsuhisa, Robert De Niro και Meir Teper, ανακοίνωσε τη συνεχιζόμενη παγκόσμια επέκτασή της στη Βαρσοβία της Πολωνίας.

Nobu Hotels

Σε καλό δρόμο για να έχει 20 ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό της παγκοσμίως μέχρι το 2020, η Nobu Hotels έχει ανακοινώσει σχέδια για να ανοίξει το Nobu Hotel Warsaw.

Το ξενοδοχείο, το οποίο αναμένεται να συνδυάσει την παράδοση με το σύγχρονο design, θα βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής πόλης. Με 120 δωμάτια, τεράστιες αίθουσες συσκέψεων και εκδηλώσεων, γυμναστήριο και υπογραφή Nobu Restaurant, το Nobu Hotel Warsaw θα είναι ένα ολοκληρωμένο μείγμα πολυτελών ξενοδοχείων και ενεργειακών χώρων διαβίωσης.

«Όπως μπαίνουμε στο 2019, αυτό είναι το νεότερο ξενοδοχείο μας στην Ευρώπη και την έναρξη μιας συναρπαστικής μελλοντικής συνεργασίας», δήλωσε ο Trevor Horwell, Διευθύνων Σύμβουλος της Nobu Hotels. “Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που ανακοινώνουμε το Nobu Hotel Warsaw στην αναπτυσσόμενη οικογένεια Nobu Hotel and Restaurant. Αυτό παίρνει το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων μας σε 17 ξενοδοχεία που στηρίζουν τη στρατηγική μας για να χαράξουμε τη δική μας θέση, διατηρώντας παράλληλα την πιστοληπτική μας ικανότητα και τον πιστό πελάτη της Nobu “.

 Nobu Hotels

Το πρώτο πολωνικό ακίνητο της Nobu Hotel είναι έτοιμο να ανοίξει το 1ο τρίμηνο του 2020 και θα φιλοξενήσει ένα νέο κτίριο που βρίσκεται στην Wilcza Street, σχεδιασμένο από την πολωνική αρχιτεκτονική εταιρεία Medusa Group και θα περιλαμβάνει επίσης το υπάρχον Hotel Rialto. Η ανακαίνιση του σχεδιασμού θα είναι μια προσπάθεια συνεργασίας μεταξύ της Medusa Group και της Καλιφορνέζικης Studio PCH. Το νέο κτίριο θα παρουσιάσει έναν μετασχηματιστικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό για τη Βαρσοβία, σε συνδυασμό με το αρχικό κτίριο του Ριάλτο.

Η Βαρσοβία είναι η πολιτιστική καρδιά της Πολωνίας και μια από τις πιο δυναμικές πόλεις της χώρας. Με μια αναπτυσσόμενη επιχειρηματική κοινότητα, η πόλη έχει καταταγεί ως η έβδομη μεγαλύτερη αναδυόμενη αγορά στον κόσμο και συνεχίζει να εξελίσσεται ως ένας ζωντανός προορισμός αναψυχής.