Η ιδιοκτησία των 151 δωματίων ξεκινά στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή της Mérida, Yucatán.

Η Marriott International ανακοινώνει το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του πρώτου Residence Inn by Marriott στο Μεξικό, που βρίσκεται στη Merida, Yucatan. Με παγκόσμιο αποτύπωμα ξενοδοχείων σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Κεντρική Αμερική, το Residence Inn είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα διαμονής μεγαλύτερης διάρκειας.

   

Η άφιξη του πρώτου ξενοδοχείου Residence Inn στο Μεξικό έρχεται σε μια στιγμή που οι επισκέπτες αναζητούν εναλλακτικά καταλύματα για παρατεταμένες διαμονές με ευελιξία και ελευθερία. Η οικονομική και βιομηχανική ανάπτυξη της Merida το καθιστά ιδανικό προορισμό για στελέχη και ταξιδιώτες που βρίσκονται στο δρόμο για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή.

Το Residence Inn Merida βρίσκεται στη βόρεια περιοχή του Merida, που θεωρείται η νέα επιχειρηματική περιοχή της πόλης, και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον μοναδικό πολιτισμό, την κληρονομιά και την κουζίνα της περιοχής Yucatan. Με 151 άρτια εξοπλισμένες, ευρύχωρες σουίτες με πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες που κυμαίνονται από 40 έως 78 τετραγωνικά μέτρα, το κατάλυμα προσφέρει στους ταξιδιώτες μια νέα επιλογή στο τμήμα διαμονής μεγαλύτερης διάρκειας, συνδυάζοντας άνεση και στυλ.

Η εμπειρία του Residence Inn σχεδιάστηκε για τους επισκέπτες ώστε να ζήσουν πραγματικά τη ζωή τους στο δρόμο και να ταξιδέψουν με τον τρόπο που τους αρέσει.

Το ξενοδοχείο είναι φιλικό προς τα κατοικίδια και προσφέρει επιπλέον παροχές, όπως δωρεάν υπηρεσία παράδοσης ειδών παντοπωλείου, 24ωρη αγορά, κοινόχρηστο δωμάτιο πλυντηρίων και υπερσύγχρονο γυμναστήριο.