Στην κεντρική τουριστική περιοχή της Λίμα, το Fairfield by Marriott Lima Miraflores προσφέρει στους επισκέπτες ευελιξία για εργασία, ξεκούραση και διατήρηση της δυναμικής τους ενώ βρίσκονται εκτός σπιτιού.

Το Fairfield by Marriott, μία από τις 30 παγκόσμιες μάρκες της Marriott International, θα εκπροσωπηθεί τώρα στο Περού με το άνοιγμα του νέου Fairfield by Marriott Lima Miraflores, που βρίσκεται στην κύρια τουριστική περιοχή της Λίμα.

Το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να καλωσορίσει τους ταξιδιώτες που επισκέπτονται τη Λίμα, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, με φιλική εξυπηρέτηση και ζεστασιά, φιλόξενους χώρους που προσφέρουν ανάπαυλα από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Η εμπειρία εξακολουθεί να υποστηρίζεται από το Fairfield Guarantee, και το ξενοδοχείο υπόσχεται να αφήσει ικανοποιημένους και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Το ξενοδοχείο προσφέρει 147 ευρύχωρα, μοντέρνα και καλά εξοπλισμένα δωμάτια με ξεχωριστούς χώρους εργασίας και ανάπαυσης. Οι κοινόχρηστοι χώροι του ακινήτου διαθέτουν τη μοντέρνα και ήρεμη αισθητική της μάρκας Fairfield by Marriott, η οποία χαρακτηρίζεται από ανοιχτές διατάξεις, πολυ-λειτουργικούς χώρους και φυσικό φως.

Μια γοητευτική ταράτσα με υπέροχη θέα στο πάρκο El Reducto επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαύσουν δωρεάν πρωινό, το οποίο περιλαμβάνει διάφορες υγιεινές και θρεπτικές επιλογές.

Μεταξύ των ανέσεων του ξενοδοχείου είναι η Corner Market, 24ωρο παντοπωλείο, ένα επιχειρηματικό κέντρο, δύο αίθουσες συσκέψεων, πρόσβαση στο γυμναστήριο και δωρεάν Wi-Fi.