Το πολυτελές νέο St. Regis Hong Kong υπογραμμίζει την επιτυχημένη παγκόσμια στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας Marriott International, ενισχυμένη από την εξαγορά της Starwood και την πολυτελή εστίαση.

Marriott

Η Marriott International γιόρτασε την έναρξη της 7.000ης περιουσίας της – το St. Regis Hong Kong. Το εκπληκτικό, πολυτελές ξενοδοχείο 27 ορόφων, το οποίο διαθέτει υπηρεσία μπάτλερ και πολυάριθμα εστιατόρια, είναι χαρακτηριστικό της στρατηγικής παγκόσμιας επέκτασης της Marriott, η οποία επικεντρώνεται στις υψηλότερες βαθμίδες καταλύματος καθώς και στις ταχέως αναπτυσσόμενες διεθνείς αγορές όπως το Χονγκ Κονγκ. Η πρώτη ιδιοκτησία της εταιρείας, το Twin Bridges Marriott, άνοιξε το 1957 και ήταν ένα τετραώροφο ξενοδοχείο στο Arlington της Βιρτζίνια.

“Είναι συναρπαστικό που ανοίγουμε την νέα ιδιοκτησία μας φτάνοντας τις 7.000, ένα απίστευτο ορόσημο για μια εταιρεία”, δήλωσε ο Arne Sorenson, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Λειτουργός της Marriott International. “Δεν μπορώ να σκεφτώ μια πιο κατάλληλη ιδιοκτησία για να κρατήσω την τιμή από το The St. Regis Hong Kong που υπογραμμίζει τα οφέλη της συγχώνευσης μας με τη Starwood, τη σημασία της πολυτέλειας και την τεράστια ευκαιρία στην Ασία”.

Το ορόσημο ακολουθεί την ανακοίνωση της Marriott ότι αναμένεται να προσθέσει περισσότερα από 1.700 επιπλέον ξενοδοχεία μέχρι τα τέλη του 2021, συμπεριλαμβανομένων περίπου 320 ξενοδοχείων στην Ασία. Σύμφωνα με τα δεδομένα STR, τα συνολικά ανοιχτά ξενοδοχεία της Marriott και το δίκτυό της στα τέλη του 2018 ανήλθαν συνολικά σε 1,69 εκατομμύρια δωμάτια, τα οποία υπερβαίνουν κατά 36% τον επόμενο ανταγωνιστή τους.

Η Marriott εκτιμά ότι αυτές οι 1.700 ιδιότητες που αναμένεται να προστεθούν μέχρι τα τέλη του 2021 θα μπορούσαν να παρέχουν έως και 150.000 θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο. Μόνο στην Ασία και τον Ειρηνικό, οι προσθήκες της εταιρείας στην περιοχή κατά την ίδια χρονική περίοδο θα μπορούσαν να παρέχουν μέχρι και 56.000 θέσεις εργασίας.

ΠΗΓΗ: