Το 140 δωματίων Hyatt Centric Hotel ανοίγει στην καρδιά του Leon στο Μεξικό.

Μεξικό

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε το άνοιγμα του 140 δωματίων Hyatt Centric Campestre Leon, που σηματοδοτεί την είσοδο της μάρκας Hyatt Centric στο Μεξικό.

Το Hyatt Centric Campestre Leon είναι το πιο πρόσφατο ξενοδοχείο που θα ενταχθεί στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο Hyatt Centric που έχει σχεδιαστεί για ένα αυξανόμενο τμήμα εξερευνητών που επιδιώκει να μοιραστεί στιγμές για να εμπνεύσει τους άλλους. Η μάρκα Hyatt Centric διαθέτει σήμερα 26 μονάδες σε 12 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Χιλής, του Περού, της Ουρουγουάης, της Γαλλίας, της Ιαπωνίας, της Ισπανίας και άλλων.

Με 140 δωμάτια και ζωντανό μπαρ στον τελευταίο όροφο, το Hyatt Centric Campestre Leon ζωντανεύει με την ιδιαίτερη διακόσμηση, τα έπιπλα και τα φινιρίσματα εμπνευσμένα σε τοπικό επίπεδο. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές του Leon, το οποίο απέχει περίπου μία ώρα από το αεροδρόμιο του Μεξικού.

Το Hyatt Centric Campestre Leon διαθέτει ανακαινισμένα δωμάτια με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, εργονομικοί χώροι εργασίας που ικανοποιούν τις επιχειρηματικές ανάγκες των επισκεπτών και ευέλικτους χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων, προσφέροντας ιδανικούς κοινωνικούς χώρους για να συνδεθεί κανείς με άλλους για επαγγελματικές συναντήσεις και γεγονότα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα ευρύχωρο λόμπι τύπου αίθριου με αξιόλογα έργα τέχνης από ντόπιους καλλιτέχνες, εξωτερική πισίνα στον ένατο όροφο, με εκπληκτική θέα στην πόλη, γυμναστήριο και παιδικό κλαμπ. Το ξενοδοχείο στεγάζει επίσης το gourmet Cantina Cien Tios και το εστιατόριο Xilote με Μεξικάνικη κουζίνα και μεγάλη ποικιλία τεκίλα και mezcal.

ΠΗΓΗ: