Νέα ξενοδοχεία με επωνυμία Hyatt έχουν προγραμματιστεί για το Λονδίνο, το Ρέικιαβικ, το Ελσίνκι, την Πράγα, τη Λισαβόνα και το Εδιμβούργο, μερικούς από τους πιο περιζήτητους προορισμούς στον κόσμο.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε τα σχέδιά της να αυξήσει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο της επωνυμίας της στην Ευρώπη έως τα τέλη του 2023, με περισσότερες από 20 εκτελεσμένες και διαχειριζόμενες προσφορές για νέα ξενοδοχεία σε ορισμένους από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο. Αυτά τα ακίνητα αναμένεται να ενταχθούν σε 63 ξενοδοχεία με επωνυμία Hyatt σε εννέα ξεχωριστές μάρκες σε 22 ευρωπαϊκές χώρες.

Andaz, Alila και Hyatt Centric και Unbound Collection by Hyatt αποτελούν το ήμισυ των συμφωνιών της Hyatt στην Ευρώπη. Αυτή η ανάπτυξη τροφοδοτείται από την αυξανόμενη επιθυμία των ταξιδιωτών, των μελών του World of Hyatt και των ιδιοκτητών για ξενοδοχεία που προσφέρουν μοναδικές, διαφοροποιημένες εμπειρίες που καλλιεργούν γνήσιες σχέσεις με ανθρώπους και πολιτισμούς.

 

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο παραμένει μια αναπτυξιακή αγορά προτεραιότητας, η εισαγωγή του πρώτου ξενοδοχείου Park Hyatt στην ανακατασκευασμένη περιοχή Nine Elms του Λονδίνου θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της Hyatt.

Η Hyatt σχεδιάζει να διπλασιάσει την ανάπτυξη της μάρκας της στο Ηνωμένο Βασίλειο τα επόμενα χρόνια και αυτή η ανάπτυξη συμπληρώνεται από την ισχυρή ζήτηση στη Γαλλία και την Ισπανία – μέσω της ανάπτυξης τόσο των πλήρων όσο και των επιλεγμένων εμπορικών σημάτων της Hyatt – καθώς και της εισόδου σε νέες αγορές με τα πρώτα ακίνητα Hyatt στη Στοκχόλμη, το Ελσίνκι, τη Μάλτα και την Κύπρο.