Η δημιουργικότητα, η φροντίδα και η καινοτομία βοηθούν στην αναπαράσταση της ξενοδοχειακής εμπειρίας Hyatt για τους επισκέπτες.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοινώνει το Path Forward για να καλωσορίσει πίσω επισκέπτες και πελάτες στα ξενοδοχεία της, βοηθώντας τους να βιώσουν για άλλη μια φορά τη χαρά του ταξιδιού. Με έμφαση στην ασφάλεια πρώτα και πάντα στην ευημερία, η Hyatt επαναπροσδιορίζει την διαμονή σε ξενοδοχεία με νέες ανέσεις και προσφορές και λαμβάνει ολοκληρωμένα μέτρα για την εφαρμογή βελτιωμένων πρωτοκόλλων που βοηθούν τους συναδέλφους να αισθάνονται άνετοι και σίγουροι στην εργασία.

 

Ως επέκταση της δέσμευσης για την παγκόσμια φροντίδα και καθαριότητα της Hyatt, ο Όμιλος συνεργάζεται με ιατρικούς εμπειρογνώμονες από την Κλινική του Κλίβελαντ μεταξύ άλλων αξιόπιστων ιατρικών και βιομηχανικών συμβούλων για τη βελτίωση των διαδικασιών επαναλειτουργίας, όπως αναπροσανατολισμοί εργαζομένων, βελτιωμένα πρωτόκολλα καθαρισμού και ασφάλειας και καθορισμός Υπεύθυνου Υγιεινής και Ευεξίας σε κάθε ακίνητο.

Κάτι παραπάνω από ασφάλεια και καθαριότητα- Μια νέα εμπειρία

Με τη δημιουργικότητα και τη φροντίδα, η Hyatt δίνει στους επισκέπτες και στα μέλη μεγαλύτερο έλεγχο του ταξιδιού τους στο ξενοδοχείο και εστιάζουν σε μια πιο ολιστική αίσθηση ευεξίας, από την στιγμή προ της άφιξης έως την ολοκλήρωση της διαμονής και μετά. Η Hyatt επαναπροσδιορίζει μέρη και χώρους για να κάνει την κοινωνική απόσταση να μην γίνεται αντικοινωνικά, επιτυγχάνοντας τη σωστή ισορροπία σύνδεσης και χώρου.

Wellbeing Where You Are: Η πραγματική εκπλήρωση του σκοπού της Hyatt είναι η ευημερία. Μέσω μιας νέας, αποκλειστικής συνεργασίας με το Headspace, οι επισκέπτες, τα μέλη και οι συνάδελφοί τους μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ασκήσεις,διαλογισμό κλπ μέσω της εφαρμογής World of Hyatt είτε σε τηλεοράσεις στο δωμάτιο είτε στο δρόμο. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν βελτιωμένες δυνατότητες γυμναστικής και ευεξίας στο δωμάτιο σε ορισμένα ξενοδοχεία, εξοπλισμό γυμναστικής που παραδίδεται στο δωμάτιο (ποδήλατα, διάδρομοι, βάρη) ή σετ σπα και περιποιήσεις διαθέσιμες για παράδοση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ξενοδοχεία έχουν δημιουργήσει υπαίθριους χώρους προπόνησης.

Less Contact, More Care: Τα ξενοδοχεία Hyatt εργάζονται για να αναπτύξουν βελτιωμένες ψηφιακές παροχές μέσω της εφαρμογής World of Hyatt που θα δώσει στους επισκέπτες μεγαλύτερο έλεγχο σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης με τη Hyatt. Οι νέες δυνατότητες, που διατίθενται σε επιλεγμένες αγορές και διατίθενται σε συνεχή βάση, θα επιτρέψουν στους επισκέπτες να διαχειρίζονται προτιμήσεις, όπως ο προγραμματισμός της καθαριότητας, η επιλογή μεταξύ παραγγελιών παραλαβής αντικειμένων ή παραλαβής φαγητού, είσοδος μέσω κινητού τηλεφώνου, check-in και checkout χωρίς επαφή , κι άλλα. Για συναντήσεις και εκδηλώσεις, τα ξενοδοχεία Hyatt διερευνούν την οπτικοακουστική τεχνολογία που θα βοηθήσει στους πελάτες να προσφέρουν υβριδικές επιλογές συσκέψεων – εντός του καταλύματος και απομακρυσμένες – για εκδηλώσεις μεγάλης απήχησης με γνώμονα την κοινωνική απόσταση.

Feeding the Senses: Οι εξαιρετικές εμπειρίες φαγητού και ποτού ήταν πάντα θεμελιώδεις για τη Hyatt και ένα κρίσιμο μέρος του ενθουσιασμού του ταξιδιού. Τώρα, η Hyatt συγκεντρώνει όλες τις αισθήσεις για να προσφέρει επαναπροσδιορισμένες προσφορές για φαγητό σε όμορφους, μοναδικούς χώρους, όπως ιδιωτική τραπεζαρία σε μια premium σουίτα στο Park Hyatt Moscow ή δημιουργώντας γεύματα σε ιδιωτικές σουίτες στον Hyatt Pune & Residences. Τα ξενοδοχεία πειραματίζονται με νέες προσφορές για φαγητό και ποτό, όπως μεμονωμένα γεύματα σε μπουφέ που έχουν επιμεληθεί για κάθε τραπέζι φαγητού στο Hyatt Place Hyderabad Banjara Hills. Οι νέοι κωδικοί QR εμφανίζουν μενού, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να αναζητήσουν επιλογές στο The Confidante Miami Beach και να παραγγείλουν από τη δική τους κινητή συσκευή στο Grand Hyatt Seoul.

The Luxury of Space: Σε ορισμένα ξενοδοχεία, εκδηλώσεις και εκδρομές εντός και εκτός ιδιοκτησίας επαναπροσδιορίζονται ως ιδιωτικές δραστηριότητες αναψυχής με δυνατότητα κράτησης με άφθονο χώρο, όπως μαθήματα γιόγκα στον κήπο ή στον τελευταίο όροφο, ιδιωτική μελισσοκομία ή εξερεύνηση εξωτερικών διαδρομών με οδηγούς χάρτες με τα πόδια.

Curated with Care: Η διακόσμηση και οι ανέσεις του δωματίου θα επιμεληθούν για την αφαίρεση ορισμένων ξένων αντικειμένων υψηλής αφής, παρέχοντας παράλληλα την υψηλής ποιότητας εμπειρία Hyatt για την οποία είναι γνωστή η επωνυμία, συμπεριλαμβανομένης της τέχνης και του διακεκριμένου design.