Η Hyatt Hotels Corporation έχει υπογράψει συμφωνία για την ανάπτυξη ενός ξενοδοχείου με την επωνυμία Andaz Dubai La Mer.

La Mer

Αναμένεται να ανοίξει το 2020 το ακίνητο και θα γίνει το πρώτο ξενοδοχείο με την ονομασία Andaz στο Ντουμπάι και το δεύτερο ξενοδοχείο Andaz στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που θα ενταχθεί στο Andaz Capital Gate Abu Dhabi.

Το Andaz Dubai La Mer θα διαθέτει 156 δωμάτια και σουίτες, με δωμάτια 409 τετραγωνικών ποδιών σε αστικό στιλ που αναδεικνύουν τα βασικά στοιχεία της πόλης με τη διακόσμηση και το design. Το ξενοδοχείο προσφέρει δύο εστιατόρια, ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο και χώρο πισίνας. Οι εγκαταστάσεις συνεδριάσεων, που είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες και τους ντόπιους, θα περιλαμβάνουν δύο στούντιο-δωμάτια σε αστικό στιλ.

Ο ίδιος ο Hesham Abdulla Al Qassim, Διευθύνων Σύμβουλος της Asset management group, δήλωσε: “Προσπαθούμε πάντα να προσθέσουμε αξία στην αγορά φιλοξενίας του Ντουμπάι με ξεχωριστά έργα σε εικονικές τοποθεσίες. Αυτό το νέο εγχείρημα με την Hyatt είναι ακόμα μια σφραγίδα ποιότητας που ευθυγραμμίζεται με το όραμά μας να προσφέρουμε εξαιρετικές επιλογές ακινήτων και τρόπου ζωής για να βελτιώσουμε την εμπειρία του επισκέπτη. Το Andaz Dubai La Mer θα εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιό μας και θα εισαγάγει περισσότερα από 150 δωμάτια και σουίτες στη δυναμική περιοχή του Jumeirah. ”

“Στην Hyatt, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας αξιόλογες εμπειρίες και να φέρνουμε τις σωστές μάρκες στα σωστά σημεία”, δήλωσε ο Ludwig Bouldoukian, περιφερειακός αντιπρόεδρος ανάπτυξης της Hyatt στην περιοχή του Ντουμπάι, Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εισαγωγή της μάρκας Andaz στο Ντουμπάι, καθώς πιστεύουμε ότι η μάρκα θα φέρει στη ζωή τον πολιτισμό αυτής της ζωντανής πόλης. Με δεδομένη τη θέση του στο La Mer, το ξενοδοχείο θα προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για τους επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν την υπερσύγχρονη εικόνα του Ντουμπάι, κάτι που θα ενσωματωθεί στο χαρακτήρα του ξενοδοχείου. Είναι χαρά να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με την ομάδα Asset Management Group για να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα. “

ΠΗΓΗ: