Το ξενοδοχείο Hyatt Regency Malta θα σηματοδοτήσει τη συνεχή ανάπτυξη της Hyatt στη Νότια Ευρώπη.

Hyatt

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι μια θυγατρική της Hyatt έχει συνάψει συμφωνία franchise με την Bay Street Holdings Limited για την ανάπτυξη του πρώτου ξενοδοχείου Hyatt στη Μάλτα. Εγκατεστημένο στον γραφικό παράκτιο προορισμό του St. Julian’s, το θέρετρο 153 δωματίων αναμένεται να ανοίξει το 2021 ως ο ιδανικός προορισμός για κάθε περίσταση – από απρόσκοπτες επαγγελματικές συναντήσεις μέχρι αξέχαστες οικογενειακές διακοπές.

Αποκτώντας δημοτικότητα ανάμεσα στους επισκέπτες αναψυχής και τους επαγγελματίες ταξιδιώτες υψηλού επιπέδου, οι αριθμοί τουριστών της Μάλτας έχουν διπλασιαστεί από το 2010. Όλο και περισσότερο, οι επισκέπτες επιλέγουν να παραμείνουν στον παράκτιο προορισμό του St Julian’s λόγω της εγγύτητάς του σε καταστήματα, εστιατόρια και διασκέδαση.

Το Hyatt Regency Malta βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία και τη μαρίνα και λιγότερο από 20 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο της Μάλτας και την πόλη Valletta, Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Επιπλέον, το ξενοδοχείο θα προσφέρει ευέλικτους χώρους εκδηλώσεων και πέντε ορόφους υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, παρέχοντας ένα περιβάλλον χωρίς άγχος για εταιρικές εκδηλώσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις και γάμους.

Μέσω της εμπειρικής εξυπηρέτησης που αναμένει τις ανάγκες των επισκεπτών, η μάρκα Hyatt Regency σχεδιάζει εμπειρίες για να εξασφαλίσει την παραγωγικότητα και την ηρεμία ενώ ταξιδεύετε. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα απολαύσουν ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών και ανέσεων, που περιλαμβάνουν αξιοσημείωτες γαστρονομικές εμπειρίες, ευέλικτους χώρους εργασίας, συνεργασίας ή χαλάρωσης, καθώς και εργαλεία για να παραμείνετε συνδεδεμένοι και ενεργοποιημένοι για συναντήσεις και εκδηλώσεις.

ΠΗΓΗ: