Το ντεμπούτο Story Hotel Riddargatan, Story Hotel Signalfabriken και Story Hotel Studio Malmö στην Ευρώπη σηματοδοτεί την είσοδο της μάρκας στην περιοχή.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε το άνοιγμα τριών μπουτίκ ξενοδοχείων στη Σουηδία υπό την επωνυμία JdV της Hyatt. Το Story Hotel Riddargatan και το Story Hotel Signalfabriken στη Στοκχόλμη και το Story Hotel Studio Malmö στο Malmö της Σουηδίας – όλα συμμετέχουν στο ανεξάρτητο χαρτοφυλάκιο συλλογών της Hyatt, αυξάνοντας σημαντικά την παρουσία της Hyatt στη Σουηδία. Τα τρία ξενοδοχεία συμμετέχουν στο Hotell Reisen, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των ακινήτων Hyatt στη χώρα σε τέσσερα.

   

Η μάρκα JdV της Hyatt εξυπηρετεί τους ελεύθερους φιλοξενούμενους που αναζητούν ζωντανή και κοινωνικά χωρίς αποκλεισμούς διαμονές – φέρνοντας τους ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα μαζί μέσω υπηρεσιών που βασίζονται στη χαρά. Βαθιά ριζωμένη στον πολιτισμό της τοπικής γειτονιάς, κάθε ξενοδοχείο είναι τόσο μοναδικό όσο τα άτομα που μπαίνουν μέσα από τις πόρτες του, παρέχοντας στους επισκέπτες μια σειρά από τοπικά εμπνευσμένους προγραμματισμούς που τους επιτρέπουν να συνδέονται αυθεντικά με τη γύρω κοινότητα κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Με μοντέρνο, σκανδιναβικό ντιζάιν που αντικατοπτρίζει τη νευρική φύση και των δύο σουηδικών πόλεων, τα ξενοδοχεία προσφέρουν παροχές για ταξιδιώτες επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής.

Το Story Hotel Riddargatan, το Story Hotel Signalfabriken και το Story Hotel Studio Malmö διαθέτουν όλα μοναδικά σχεδιασμένα δωμάτια μπουτίκ, πολυσύχναστους δημόσιους χώρους και προσφορές για φαγητό και ποτό τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους κατοίκους.