Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η Hyatt Capital Gate Abu Dahbi θα επαναπροσδιοριστεί μετατρέποντας τον μοναδικό “Πύργο του Abu Dahbi” στο πρώτο ξενοδοχείο με επώνυμα προϊόντα της Andaz στη Μέση Ανατολή. Το ξενοδοχείο ανήκει στην Εθνική Εταιρία Εκθέσεων του Abu Dahbi και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2018.

Η λέξη andaz σημαίνει προσωπικό στυλ, και το ξενοδοχείο Andaz απευθύνεται σε όλους εκείνους που ξέρουν να ταξιδεύουν με τον καλύτερο τρόπο, αναζητούν έμπνευση, αποκτούν νέες εμπειρίες και διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει εμπνευσμένες εμπειρίες, βοηθώντας τους επισκέπτες να βυθιστούν στο περιβάλλον τους και κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, να νιώθουν σαν το σπίτι τους.

Σε κεντρική τοποθεσία στην πρωτεύσουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το κτίσμα βρίσκεται κοντά σε πολυάριθμες και αξιοσημείωτες πολιτιστικές, δημιουργικές και ψυχαγωγικές τοποθεσίες. Ακόμη, το ίδιο το ξενοδοχείο μετατρέπεται σε έκθεση έργων τέχνης, αφού θα προσφέρι μια μόνιμη συλλογή με παραδείγματα μοναδικής χειροτεχνίας όπως η καλλιγραφία και η τοπική παραδοσιακή πρακτική υφαντών.

Το Andaz Capital Gate Abu Dhabi προσφέρει 189 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, που το καθιστούν ξενοδοχείο 5 αστέρων, που καταλαμβάνουν από τον 18ο έως τον 33ο όροφο του Πύργου. Με αυτόν τον τρόπο το ξενοδοχείο θεωρείται ένα από τα πιο ψηλά τοποθετημένα ξενοδοχεία που, επιπλέον, έχει και μια κλίση 18 μοιρών. Κάθε δωμάτιο προσφέρει πανοραμική θέα, με τα παράθυρα που τοποθετούνται από το δάπεδο ως την οροφή, τη δική του μοναδική τέχνη και τις ανέσεις που δημιουργούνται στην περιοχή.

Τέλος, το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Abu Dhabi και διαθέτει πληθώρα εστιατορίων και μπαρ, gallery έργων τέχνης, spa καθώς και πισίνα εξωτερική στον τελευταίο όροφο και γυμναστήριο.

ΠΗΓΗ: