Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε, πρόσφατα, ότι μια θυγατρική της έχει συνάψει συμφωνία διαχείρισης με μια θυγατρική της Ben Thanh Holdings για την ανάπτυξη ενός ξενοδοχείου Hyatt Place στην πόλη Ho Chi Minh City. Το νέο Hyatt Place Saigon Phu Nhuan 200 δωματίων θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt Place στο Βιετνάμ.

Η μάρκα Hyatt Place βασίζεται σε εκτεταμένες γνώσεις καταναλωτών που δείχνουν ότι οι επισκέπτες αναζητούν κομψές, άνετες, απρόσκοπτες εμπειρίες που θα φιλοξενούν τον τρόπο ζωής τους και τις γνωστές συνήθειες. Για να ενσωματωθεί αυτό, το εμπορικό σήμα προσφέρει casual φιλοξενία και σκόπιμη υπηρεσία σε ένα έξυπνα σχεδιασμένο, υψηλής τεχνολογίας και σύγχρονο περιβάλλον.

Hyatt Place Saigon Phu Nhuan

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε τη σχέση μας με την Ben Thanh Holdings με την εισαγωγή του πρώτου επιλεγμένου ξενοδοχείου εξυπηρέτησης της μάρκας Hyatt Place σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη χώρα όπως το Βιετνάμ”, δήλωσε ο David Udell, πρόεδρος ομάδας, Asia-Pacific, Hyatt Hotels Corporation . “Το Hyatt Place Saigon Phu Nhuan, με το σκεπτικό και το διαισθητικό σχεδιασμό του, θα προσφέρει στους επαγγελματίες τουρισμού πολλαπλών καθηκόντων και τους ταξιδιώτες αναψυχής μια άνετη διαμονή εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα για να τους βοηθήσει να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη διαμονή τους”.

Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται στην περιοχή Phu Nhuan, η οποία θεωρείται το γεωγραφικό κέντρο της πόλης του Ho Chi Minh, λόγω της κεντρικής του θέσης και της προσβασιμότητας από όλες τις γύρω περιοχές. Σε πολύ καλή τοποθεσία της Saigon, το Hyatt Place Saigon Phu Nhuan είναι μια πολύ καλή βάση απ’όπου μπορεί κανείς να εξερευνήσει την ζωντανή πόλη. Από εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλα όσα η πόλη έχει να προσφέρει.

“Η στενή εγγύτητα του Hyatt Place Saigon Phu Nhuan με τις δυναμικές επιχειρηματικές ζώνες και τα τοπικά αξιοθέατα θα το βοηθήσει να το τοποθετήσει ως το κατάλυμα επιλογής για επαγγελματίες ταξιδιώτες και ταξιδιώτες αναψυχής”, δήλωσε ο Tri Cao Nguyen, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ben Thanh Holdings. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Hyatt και αξιοποιούμε την πλούσια εμπειρία της στη φιλοξενία για να εισαγάγουμε τους επισκέπτες στο πρώτο ξενοδοχείο εξυπηρέτησης της Hyatt στο Βιετνάμ”.

Το Hyatt Place Saigon Phu Nhuan θα σας προτείνει όλες τις ανέσεις, όπως Εστιατόριο, Room service, Bar, Ανοιχτή ρεσεψιόν 24 / 24ωρο, Γήπεδο τένις, Εφημερίδες, Δωμάτια με αντικαπνιστική πολιτική, Πλυντήριο, Τηλεόραση κλπ.

ΠΗΓΗ: