Το Story Hotel Riddargatan, το Story Hotel Signalfabriken στη Στοκχόλμη και το Story Hotel Studio Malmö θα σηματοδοτήσουν το ντεμπούτο της μάρκας JDV Hotel της Hyatt στην Ευρώπη.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι μια θυγατρική της Hyatt έχει συνάψει συμφωνίες franchise με την Story Hotels Holding AB για να φέρει τρία ξενοδοχεία στη Σουηδία με την επωνυμία JDV Hotel, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ανεξάρτητης μάρκας συλλογής της Hyatt στην Ευρώπη.

Τα τρία ξενοδοχεία μπουτίκ – το Story Hotel Riddargatan και το Story Hotel Signalfabriken στη Στοκχόλμη, καθώς και το Story Hotel Studio Malmö- θα διατηρήσουν όλα τα ξεχωριστά ονόματα ξενοδοχείων και τις μοναδικές τους ταυτότητες. Τα τρία Story Hotels θα είναι διαθέσιμα για κράτηση μέσω των καναλιών κρατήσεων της Hyatt και για τα μέλη του World of Hyatt για να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν πόντους για διαμονές από τις 15 Απριλίου 2021.

Το Story Hotel Riddargatan, το Story Hotel Signalfabriken και το Story Hotel Studio Malmö βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά των προορισμών τους και ο κάθε επισκέπτης θα γιορτάσει τις μοναδικές γειτονιές στις οποίες βρίσκονται τα καταλύματα.

Με μοντέρνο, σκανδιναβικό design που αντικατοπτρίζει τη νευρική φύση και των δύο πόλεων, τα ξενοδοχεία θα προσφέρουν ανέσεις τόσο για ταξιδιώτες επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής.

Και τα τρία ξενοδοχεία διαθέτουν μοναδικά σχεδιασμένα boutique δωμάτια, πολυσύχναστους δημόσιους χώρους και προσφορές για φαγητό και ποτό, δημοφιλείς τόσο στους επισκέπτες όσο και στους ντόπιους.

Boutique σε μέγεθος ως αντανάκλαση των αστικών τοποθεσιών τους, κάθε ξενοδοχείο θα προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε τοπικά γυμναστήρια κατά τη διάρκεια της διαμονής.