Οι W Hotels και Rent The Runway συνεργάζονται για να επαναπροσδιορίσουν τους κανόνες φιλοξενίας. Η πρωτοποριακή νέα παροχή δίνει στους επισκέπτες των W Hotels πρόσβαση σε εξειδικευμένες ντουλάπες ταξιδίου αλλάζοντας τον τρόπο διαμονής που μέχρι τώρα γνωρίζαμε!

Η Rent the Runway, η οποία έχει πρωτοπορήσει στη μίσθωση ενδυμάτων και δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να αισθάνονται κάθε μέρα καλύτερα, και η W Hotels, το εικονικό, παιχνιδιάρικο brand πολυτελείας, που επαναπροσδιορίζει συνεχώς τους κανόνες φιλοξενίας, αλλάζουν τον τρόπο που ταξιδεύουν οι γυναίκες- και όχι μόνο.

Τώρα, για πρώτη φορά, οι ταξιδιώτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα προνόμια του Rent the Runway στο δρόμο καθώς ξεκινάει η υπηρεσία ενοικίασης ντουλάπας (Closet Concierge) σε επιλεγμένα ξενοδοχεία W. Οι επισκέπτες του W Aspen, W South Beach, W Washington DC και W Hollywood θα έχουν πρόσβαση στην ντουλάπα ταξιδιού, επιμελημένη από το Rent the Runway για κάθε προορισμό και περιμένοντας τους επισκέπτες όταν φτάσουν. Δεν απαιτείται καμία αποσκευή από τον επισκέπτη, αφού τα ρούχα του έχουν ήδη κάνει check in και τον περιμένουν στο δωμάτιο του. Αυτή η νέα υπηρεσία επιτρέπει στους ταξιδιώτες να εξοικονομούν χρόνο και χρήματα χωρίς να θυσιάζουν το στυλ τους, εξαιτίας μιας ελαφρύτερης βαλίτσας.

Με την κράτηση του δωματίου τους, οι επισκέπτες του W Hotel μπορούν να επιλέξουν τέσσερα στυλ ενοικίασης γκαρνταρόμπας για τη διαμονή τους από το Unlimited Closet του Rent the Runway. Ενώ για το check-out, οι επισκέπτες δεν έχουν να ταλαιπωρηθούν μαζεύοντας τα ρούχα τους.

ΠΗΓΗ: