Το ξενοδοχείο 332 δωματίων σηματοδοτεί το πρώτο ξενοδοχείο στη Φιλαδέλφεια για την ταχέως αναπτυσσόμενη μάρκα lifestyle της Hyatt.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε το άνοιγμα του Hyatt Centric Center City Philadelphia, επεκτείνοντας το αποτύπωμα της μάρκας Hyatt Centric σε αγορές που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους επισκέπτες και τα μέλη του World of Hyatt. Αυτό το νεόκτιστο ξενοδοχείο πολυτελείας τρόπου ζωής, 332 δωματίων με 22 σουίτες, βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην καρδιά της Φιλαδέλφειας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει σύγχρονα δωμάτια και ανέσεις, υπερσύγχρονο χώρο συσκέψεων άνω των 5.000 τετραγωνικών ποδιών, lobby bar και εστιατόριο με αμερικανική κουζίνα, καθώς και αγορά. Βρίσκεται σε μια από τις πιο γνωστές γειτονιές της Φιλαδέλφειας, την πλατεία Rittenhouse, και απέχει λίγα βήματα από δεντρόφυτα πάρκα, υπαίθριους κήπους γλυπτικής, μνημεία αρχιτεκτονικής, υπέροχα εστιατόρια, μπουτίκ και μια έντονη νυχτερινή ζωή. Μόλις οκτώ μίλια από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας, το Hyatt Centric Center City Philadelphia συνδέει τους ταξιδιώτες με δημοφιλή ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα της Φιλαδέλφειας, όπως η περιοχή των μουσείων στο Benjamin Franklin Parkway και το Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Ανεξαρτησίας.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός με μια αυθεντική αισθητική δημιουργεί την ιδιαίτερη προσωπικότητα του Hyatt Centric Center City Philadelphia. Επηρεασμένο από τη σύνδεσή του με την πόλη – τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν έργα τέχνης που εμπνέονται τοπικά και μιλούν σε διάφορες γειτονιές και παραδόσεις της Φιλαδέλφειας.

Το Hyatt Centric Center City Philadelphia διαθέτει επίσης το Patchwork Restaurant and Bar, του οποίου το όνομα εμπνεύστηκε από ένα πάπλωμα συνονθύλευμα που υποδηλώνει τις διαφορετικές γειτονιές στη Φιλαδέλφεια και τις ρίζες Quaker της πόλης, και παρουσιάζει σύγχρονη αμερικανική κουζίνα σε συνδυασμό με καινοτόμα κοκτέιλ.

Το Hyatt Centric Center City Philadelphia προσφέρει επίσης περισσότερα από 5.000 τετραγωνικά πόδια προσαρμόσιμου χώρου λειτουργίας. Τοποθετημένος στον δεύτερο όροφο, ο ευέλικτος χώρος λειτουργίας διαθέτει επτά πολυλειτουργικές αίθουσες που μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις και συναντήσεις για έως και 200 ​​συμμετέχοντες. Όλοι οι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων προσφέρουν φυσικό φως και προηγμένη τεχνολογία οπτικοακουστικής εικόνας. Κάθε ένας από τους χώρους συσκέψεων του ξενοδοχείου έχει πάρει το όνομά του από πρωτοποριακές προσωπικότητες της Φιλαδέλφειας που εμπνέουν δημιουργικότητα και καινοτομία στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε αυτούς τους χώρους. Το Alexander Ballroom, το οποίο είναι το μεγαλύτερο δωμάτιο στα 2.700 τετραγωνικά πόδια, πήρε το όνομά του από τη Sadie Mossell Alexander, την πρώτη αφρο- αμερικανή γυναίκα που έλαβε πτυχίο νομικής από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια και η πρώτη που έγινε δεκτή στο δικηγορικό σώμα στην Πενσυλβάνια.