Η Hyatt ανακοινώνει σχέδια για το Hyatt Centric Victoria Harbour Hong Kong. Στην ανατολική πλευρά του νησιού του Χονγκ Κονγκ, το ξενοδοχείο θα σηματοδοτήσει την είσοδο της μάρκας Hyatt Centric στην ευρύτερη Κίνα.

Centric

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοινώνει ότι μια θυγατρική της Hyatt έχει συνάψει συμφωνία με μια θυγατρική της Sun Hung Kai Properties Limited για να ανανεώσει το ξενοδοχείο 665 δωματίων VIC στο Λιμάνι στο Hyatt Centric Victoria Harbour του Χονγκ Κονγκ από το τρίτο τρίμηνο του 2019. Αυτό θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt Centric στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας, που θα ενταχθεί στην εναρκτήρια ιδιοκτησία της μάρκας στην Ασία, το Hyatt Centric Ginza Tokyo το οποίο άνοιξε το 2018.

CentricΠροορισμένο για κοινωνικά συνδεδεμένους επισκέπτες που αναζητούν στιγμές κοινωνικότητας και χαλάρωσης, οι κοινόχρηστες περιοχές του ξενοδοχείου σχεδιάστηκαν από τον αρχιτέκτονα και interior designer του Χονγκ Κονγκ Andre Fu, ενώ τα 665 δωμάτια με θέα στο λιμάνι διαθέτουν σχέδια από την Hirsch Bedner Associates. Πέρα από τους δύο πύργους, το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο και bar, φούρνο, γυμναστήριο και υπαίθρια πισίνα στον τελευταίο όροφο.

Το ξενοδοχείο είναι συνδεδεμένο με το εμπορικό συγκρότημα Harbour North, το οποίο προσφέρει πολλά μπουτίκ εστιατόρια, καταστήματα και κέντρο διασκέδασης. Το ξενοδοχείο αποτελεί μέρος μιας μεγάλης κλίμακας ολοκληρωμένης θαλάσσιας ανάπτυξης αποτελούμενης από ένα ξενοδοχείο, καταστήματα λιανικής, διαμερίσματα που εξυπηρετούνται, πολυτελή διαμερίσματα και παραλιακό δρόμο. Η ανάπτυξη αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του 2019.

Ακολουθώντας την φιλοσοφία της μάρκας, που προστάζει να συνδέσει τους επισκέπτες με την καρδιά της δράσης, ώστε να μην χάσουν ποτέ καμία εμπειρία περιπέτειας, το ξενοδοχείο βρίσκεται στη δυναμική συνοικία North Point στην ανατολική πλευρά του νησιού του Χονγκ Κονγκ.

Απολαμβάνοντας μια προνομιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, με πανοραμική θέα στο λιμάνι Βικτώρια, το ξενοδοχείο βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό North Point MTR και το North Point Ferry Pier, τα οποία και παρέχουν μια άνετη διασταύρωση με τα λιμάνια. Η νεοαποκτηθείσα παράκαμψη Central-Wanchai μειώνει τον χρόνο ταξιδιού στο κέντρο της πόλης σε λιγότερο από 10 λεπτά, προσφέροντας στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση στην οικονομική περιοχή του Χονγκ Κονγκ. Το ξενοδοχείο βρίσκεται επίσης κοντά στα περίχωρα Causeway Bay και Quarry Bay, γνωστά για τις ζωντανές μαγειρικές, ψυχαγωγικές και καλλιτεχνικές σκηνές. Μια ομάδα που ασχολείται με πάθος θα είναι σε ετοιμότητα για να παρέχει τοπικές συμβουλές για όλη την πόλη.

 

Centric

ΠΗΓΗ: