Συνεχίζεται η επέκταση ξενοδοχειακών ακινήτων με 3 νέα έργα την άνοιξη 2018 σε συνεργασία με τη Wyndham Hotel

Η συνεργασία μεταξύ της Wyndham Hotel Group και της Zeus International, με αφετηρία το Wyndham Grand Athens, αποτέλεσε την πρώτη παρουσία της διεθνούς αλυσίδας στην Ελλάδα.Το ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας ήταν η ισχυρή βάση πάνω στην οποία αποφασίστηκε και η από κοινού επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Zeus International και της Wyndham Hotel Group αναλαμβάνοντας την ανάπτυξη & διαχείριση 20 ξενοδοχειακών μονάδων στα επόμενα 10 χρόνια.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά τη λειτουργία του Wyndham Grand Athens, η Zeus International μετρά ήδη 6 ξενοδοχειακές αναπτύξεις εντός του 2017, ενώ έχει δρομολογηθεί η επέκταση με 3 νέα έργα έως την άνοιξη 2018.

Σε συνέχεια του Wyndham Loutraki Poseidon Resort και του Ramada Loutraki Poseidon Resort, που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τον Μάιο 2017, τη σκυτάλη θα πάρουν το πρώτο τρίμηνο του 2018, τα Dolce Attica Riviera, Ramada Attica Riviera και Wyndham Grand Residences.

Το Dolce Attica Riviera – 1ο franchise με το brand Dolce παγκοσμίως – θα είναι ένα υπέροχο θέρετρο με 346 δωμάτια, στη Βραυρώνα. Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, το ξενοδοχείο διατηρεί τον ειδυλλιακό του χαρακτήρα και προσφέρει το απόλυτο σκηνικό για αξέχαστες διακοπές δίπλα στο κύμα. Ο πελάτης μπορεί να απολαύσει εξαιρετική διαμονή μέσα από μία ευρεία γκάμα επιλογών ανάμεσα σε δωμάτια, bungalows και σουίτες που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη μα και επιθυμία. Τέλος, οι ευρύχωρες αίθουσες με μέγιστη χωρητικότητα 1700 άτομα εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση για τα συνέδρια, τις γαμήλιες δεξιώσεις και όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.  Αντίστοιχα, το Ramada Attica Riviera θα προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή για μοναδικά καταλύματα και εκλεπτυσμένες υπηρεσίες, με 129 δωμάτια, στο Μάτι. Ακριβώς μπροστά στην θάλασσα, το ξενοδοχείο προσφέρει το τέλειο καταφύγιο για ζευγάρια ενώ είτε πρόκειται για έναν αξέχαστο γάμο, μια κοινωνική συγκέντρωση, μια εταιρική εκδήλωση οι δύο ειδικά σχεδιασμένες συνεδριακές αίθουσες διαθέτουν χωρητικότητα από 30 έως 120 άτομα και καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Τέλος, προγραμματίζεται η λειτουργία του Wyndham Grand Residences & Suites στο κέντρο της Αθήνας, στο Μεταξουργείο, με 94 πολυτελείς σουίτες μοναδικής αισθητικής, με θέα την Ακρόπολη.

Μεαφορμήτηνεπέκτασητηςσυνεργασίας, εκπρόσωπος της Wyndham HotelGroup, Christian Michel, Vice President Development, Central& Eastern Europe, δήλωσε χαρακτηριστικά: «H μακροχρόνια – και αποδεδειγμένη με έργα – εμπειρία της Zeus International στην ανάπτυξη και διαχείριση ξενοδοχειακών έργων εξασφαλίζει τόσο την επιτυχή λειτουργία των μονάδων με συγκεκριμένες προδιαγραφές, όσο και την αρτιότητα του κατασκευαστικού αποτελέσματος. Στη διοίκηση της εταιρείας έχουμε βρει έναν αξιόπιστο συνεργάτη που συμβάλει στην επέκταση των brandsμας εντός και εκτός Ελλάδας. Ήδη μετά από δύο έτη συνεργασίας μετράμε 6 κοινά έργα κάτω από 3 brands του Ομίλου Wyndham Hotel. Προσβλέπουμε στο μέλλον και σε περαιτέρω ανάπτυξη τηρώντας την από κοινού δέσμευσή μας για την επόμενη 10ετία».

Ο Χάρης Σιγανός, Ιδρυτής της Zeus International, σημείωσε ότι: «Από πλευράς μας, έχοντας παρακαταθήκη τη σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία της Zeus τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, αναλαμβάνουμε και δημιουργούμε ξεχωριστούς προορισμούς για citybreak, για business&leisure επισκέψεις, αλλά και για την διεξαγωγή επαγγελματικών συναντήσεων και συνεδρίων. Εκτός από την τεχνικο-οικονομική ανάπτυξη έργων στον τουριστικό τομέα, παράλληλα έχουμε εδραιωθεί ως μία από τις ηγέτιδες εταιρείες σχεδιασμού, εφαρμογής και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι επιλέγουμε properties τα οποία πέρα από το development αναλαμβάνουμε και τη διαχείριση, όπως για παράδειγμα το Lazart Hotel που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον περασμένο Ιούνιο. Στην ίδια λογική, στο τέλος Δεκεμβρίου 2017 θα ανοίξει τις πόρτες του το Κ29 – ένα μοναδικό concept που θα εστιάσει στο νεανικό κοινό. Το Κ29 θα προσφέρει υψηλή διαμονή στην καρδιά της Αθήνας, σε αστικό στιλ που εμπνέει τους επισκέπτες να χαλαρώσουν. Συνδυάζοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις, άφθονο φυσικό φως και minimal διακόσμηση, τα δωμάτια και οι σουίτες καλύπτουν την ίδια την ουσία των σύγχρονων καταλυμάτων.