Η Hilton επιστρέφει τώρα στη Ρόδο από την οποία είχε αποχωρήσει στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.

1. APPROVED FOR BROCHURE USE ONLY.

Σε επένδυση άνω των 10 εκατ. ευρώ θα προχωρήσει η Zetland Capital για την αναβάθμιση του πρόσφατα αποκτηθέντος Lindian Village στη Ρόδο το οποίο από την επόμενη θερινή σεζόν και κατόπιν της σχετικής συμφωνίας συνεργασίας θα λειτουργήσει υπό το brand της ‘’Curio’’ της Ηilton.

Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική «επώνυμη» άφιξη στο νησί, με τη Hilton μάλιστα να επιστρέφει τώρα στη Ρόδο από την οποία είχε αποχωρήσει στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, με τις ιδιοκτησιακές αλλαγές στο μετέπειτα ‘’Sheraton Rhodes’’ το 2011.

Τώρα, με βάση το σχεδιασμό, με το τέλος της φετινής σεζόν θα ξεκινήσει η πλήρης αναβάθμιση του Lindian Village το οποίο, στο τέλος της περασμένης χρονιάς αποκτήθηκε από την Zetland σε ένα deal ύψους 27 εκατ. ευρώ, έχοντας αναθέσει στη SWOT Hospitality τη διαχείριση του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Το παραθαλάσσιο resort που εξαγοράστηκε από την οικογένεια Σβυριάδη, αποτελείται από 188 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, ενώ διαθέτει άμεση πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία.

Μέσα από το πρόγραμμα ανακαίνισης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του resort στόχος είναι «η ανάδειξη του σε κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ενώ η συνεργασία με ξένο ισχυρό brand ήταν εξ’ αρχής ζητούμενο από τον επενδυτικό όμιλο.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.newmoney.gr