Έπειτα από την πολυετή και επιτυχημένη πορεία των 4 ξενοδοχειακών μονάδων του, ο Όμιλος Santikos Collection είναι στην ευχάριστη θέση να μας υποδεχθεί στα επίσημα εγκαίνια του «The Alex» στη Καστέλα του Πειραιά.

Το «The Alex» διαθέτει 34 δωμάτια, ενώ στο ισόγειο οι πελάτες του ξενοδοχείου και όχι μόνο, θα απολαμβάνουν το all-day cafe & bistrot «The Botanist». Το rooftop restaurant & bar «Nest» με το ανανεωμένο μενού του αναμένεται να γίνει σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου, λόγω της μοναδικής θέας που προσφέρει τόσο προς το Φαληρικό όρμο και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, όσο και προς την Πάρνηθα και το Σαρωνικό κόλπο. Επιπλέον, η ύπαρξη ιδιωτικού parking συμβάλλει ακόμη στην εύκολη πρόσβαση στους χώρους του ξενοδοχείου. 

Όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Σαντίκος, Managing Director της Santikos Collection «Το άνοιγμα του The Alex σηματοδοτεί μια νέα σελίδα για τον όμιλο μας, δημιουργώντας μια σειρά ξενοδοχείων για τους σύγχρονους «business travelers» με έμφαση στο τοπικό στοιχείο σε μια ανερχόμενη τουριστικά περιοχή. Ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε την Καστέλλα και το Μικρολίμανο να γίνει ένα σημείο αναφοράς της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, εμπνεόμενοι και από το όραμα του Αριστοτέλη Ωνάση για τη Μόντε Καστέλλα»

Διευθυντής του νέου ξενοδοχείου είναι ο Χρήστος Σεΐζης. Η πολυετή του εμπειρία στον κλάδο της Φιλοξενίας, τον καθιστά πλέον κατάλληλο να ηγηθεί του νέου αυτού εγχειρήματος.